KSL Napisano 27 Lutego 2022 Napisano 27 Lutego 2022 (edytowane) Nick: KSL Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Dobrze więc, stałem swoim pojazdem prywatnym na poboczu pod pracą kuriera czekając aż kolega ukończy zadanie dzienne. Gdy nagle z pełną prędkością wleciał we mnie gracz pojazdem z pracy co spowodowało dachowanie oraz zaklinowanie się pod innym autem w ten sposób że nie miałem sposobności postawić samodzielnie auta na koła. Było to definitywnie perfidne bo wjeżdżając z tą prędkością na plac kuriera powinno go trzymać po zewnętrznej zakrętu (wjazd na plac zaczyna się skrętem w prawo, a ja właśnie z prawej strony stałem). Jako iż dopiero co wróciłem od mechanika oraz pod wpływem bardzo luźnej atmosfery na discordzie napisałem do gracza który obdarował mnie taranem "kur*o". Gracz odpisał mi "sory" po czym "co tak agresywnie". Odpisałem mu na to "no zgadnij dlaczego" po czym napisał "jak jeździć nie umiesz". Bez sensowne stwierdzenie patrząc na to że stałem na poboczu ze zgaszonym silnikiem. Dowody: Jedyny screenshot to ten z skargi na mnie ponieważ nie zrobiłem własnych, myślałem że skoczę na mechanika i rozejdzie się po kościach, widocznie muszę mieć odpalone powtórki i na bieżąco nagrywać takie zajścia. Coś od siebie: Z tego miejsca mogę obiecać poprawę kultury swojej wypowiedzi w takich momentach, szkoda że dopiero teraz. Ale cóż, mądry po szkodzie nie prawdaż? Edytowane 27 Lutego 2022 przez KSL 1 1
_WirluS_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Kara minęła zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi