Skocz do zawartości

Skarga na Repufi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: Kupno pojazdu: 18.02.2022  21:02            wydarzenia trwały do 22.02.2022   22.00  

Nick oskarżającego: PanWladek36

Nick oskarżonego: Repufi_PL

Powód napisania skargi: Po wygraniu licytacji pojazdu Sultan 3.0 nie oderbal go i pomimo prob kontatku z graczem ten nie odpisywal. Po odpisaniu odpowiedzial ze ma problemy z internetem i prądem. Odpowiedzialem ze poczekam i zeby dal znac jak będzie. Dzisiaj o 11 dal znac ze jest i zebym wbil podczas gdy bylem w pracy i nie moglem wbic co jest chyba oczywisce i zrozumiale. O 17.23 odpisal ze nie dogadamy sie i bym szukal nowego kupca...

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

1.thumb.PNG.fa6b731ab7ceef43837f84ec8cbbdff1.PNG

Tutaj wyżej wspomniane problemy gracza z internetem i prądem 

2.PNG.ca8070d959076c770e52de78645bcd7a.PNG

Tutaj moment jak napisal o 11 i pomimo ze czekalem na niego dwa dni to on po 7 godzinach ma problem o to ze musial aż tyle czekac. Napisalem także by wszedl na serwer i bym mu sprzedał w tym momencie auto jesli jest aktywny lecz wypieral sie ze sie nie dogadamy i ze mu nie odpisuje gdy ten pisze by wejsc na serwer.

3.PNG.5ca019a1e71da8f3f3c7dcf80da95f28.PNG

Tutaj screenshot jak Repufi_PL wygrał licytację.

1104134065_Zrzutekranu(497).thumb.png.f6ba8a8e2bc21d84f3ec1f950f96e5c9.png

• Haha 1
  • Jestem przeciw 1
Napisano

chwile po 22.00 dnia 22.02.2022 wiadomosc gracza Repufi_PL magicznie znikła z licytacji 

Napisano

tak jak widac ss pisalem do cb a ty nic nie odpisales 

Napisano

pisalem dwa dni, brak odzewu. O godzinie 11 jak napisalem, bylem w pracy. Istnieje zycie poza serwerem nie tylko gra. Nie mialem mozliwosci wejsc na serwer i jest to bardzo normalne i oczywiscte. Ty nie odpisywales rowniez i to pare razy w wiekszych odstepach czasowych

5.PNG

Napisano

19 lutego pisalem ze bede o 22:00  , a ty napisales ok i ciebie nie było

Napisano (edytowane)

Nie napisales nic na dc nigdzie bym wbil/gdzie jestem/lub ze jestes juz gotowy i mozesz kupic. Napisales tylko zebym poczekal bo musisz zrobic wyscig

Edytowane przez PanWladek36
Napisano

ale pisalem ze o 22:00 bede a ty odpowiedziales ok , i ciebie nie było 

Napisano

+ Nie dales mi nigdzie znac bym wbil/gdzie jestem/lub ze jestes juz gotowy i mozesz kupic.

Napisano
3 minuty temu, PanWladek36 napisał:

7.PNG

chyba nie umiesz czytac z zrozumieniem , pisze bede o 22:00 a o 20:00 nie jestem pewny , a ty napisales o ok , wbilem o 22 i czekalem na cb , poczekamy sobie na decyzje admina 

Napisano

ps , juz wczesniej miales wymowki ze chodzisz do szkoły a teraz niby do pracy , poprostu nie potrafisz sie dostować do godziny i tyle , ss ponizej ze mialem taki sam problem jak teraz 

obraz_2022-02-22_232917.png

Napisano

mam 17 lat, pracuje i mam szkołę. Obecnie mam ferie więc prace mam także na tygodniu

Napisano

Wbijajac o "22" nie dales nawet znaku ze jestes. Po drugie twoja wypowiedz nie jest dobrze sprecyzowana mając na mysli "moze o 20 ale nie jestem pewny

"

Napisano

A to że chodzę do szkoly i pracuje to nie wymówka tylko życie

Napisano (edytowane)

Nie potrafie sie dostowsowac do godziny ?  xDD

8.PNG.0c1d6699669a3f6553ecd7884f20174b.PNG

9.PNG

Edytowane przez PanWladek36
Napisano

Napisales jeszce : "ss ponizej ze mialem taki sam problem jak teraz " co uważam za smieszne bo ja fizycznie nie moglem wejsc i w momencie jak mialem dostep do pc i moglem wejsc na serwer napisalem do ciebie i od razu to zrobilem. A to co zrobiles ty to cos co wogole nie powinno zostac przyrównane do twojego ss.

Napisano

Czemu nie powinno zostać przyrównane do mojego ss .tam widać że miałem taki problem z tobą żeby kupić pojazd od ciebie . Poczekamy sobie na decyzję admina 

Napisano

Szkoda ze dzien wczesniej nie odpisales ty mi na twoim wlasnym ss: 
10.thumb.PNG.af255c3f44d2a3af925cdb773d9f2075.PNG

Napisano

I porownanie tych dwoch sytuacji to kolosalna przepasc. Dwie inne sytuacje i wogole do siebie nie podobne ale widze ze nie ma sensu ci tego tlumaczyc bo na sile szukasz jakiegos argumentu na swoją obronę.

Napisano

To co zaznaczyłeś na moim ss napisałeś po godzinie 21  myślisz że jestem na dc 24/7 ? I tak na drugi dzień ci odpisałem o 10.   to są dwie takie same sytuację . poprostu nie potrafisz się dostosować do godziny na którą masz być i tyle . 

Napisano

XDDDDD sam teraz zabijasz swoje wyżej wymienione argumenty. Dokladnie to samo probowalem ci wytlumaczyc "myślisz że jestem na dc 24/7 ?" odpisalem ci tez w chwili kiedy moglem i wiesz co, zaczales robic pretensje o to ze mnie nie ma. Hahaha sam sobie wlasnie wykluczyles jedyny argument ktory w twojej glowie posiadałeś. Wp

• 4 miesiące temu...
Napisano

W takich sytuacjach wystarczy napisać do osoby z drugą najwyższa propozycją, zachowanie słabe, ale niestety bez podstaw do kary.

• Sad 1
  • Jestem za 1
  • Sneezy zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...