itsmekeizo Napisano 22 Lutego 2022 Napisano 22 Lutego 2022 Nick: itsmekeizo Nick osoby nakładającej kare: NyKo Powód nałożenia kary: VDM Krótki opis sytuacji: A więc, od paru dni zmagam się z ze słabym połączeniem internetowym, co skutkuje słabą jakością rozgrywki i wielu problemów jej dotyczącej. Mianowicie spróbowałem dziś wejść na serwer, grałem dłuższą chwilę bez żadnych większych problemów (pare reconnectów i ścinek które były do wytrzymania) W pewnym momencie robiłem ze znajomym sprowadzanie pojazdow i totalnie zfreezowało mi gre i po 3-4sekundach odpuściło, uderzylem w ściane no i w sumie bez żadnych większych problemów wróciłem do jazdy. Po chwili zostałem ukarany zawieszeniem prawa jazdy kat. B prawdopodobnie na 24h... Dowody: nie wiem jak mam cokolwiek udowodnić... Ciężka sytuacja, niestety nie nagrywam rozgrywki , ale moge podesłać ss wraz z moim pingiem gdy chciałem się połączyć na serwer... https://imgur.com/a/Xd1P1zA Coś od siebie: Jeżeli , zrobiłem komuś krzywdę, bądź zabrałem komuś fun z gry to bardzo przepraszam. Nie zrobiłbym niczego złego z premedytacją, a czasami na siły wyższe nie ma się wpływu, od siebie moge dodać i przyjąć jako morał to, że nie powinienem wsiadać za kółko z słabym połączeniem internetowym... Przepraszam i naprawdę szczerze proszę o rozpatrzenie mojej apelacji pozytywnie... Miłego każdemu który to przeczytał... 2
Administrator NyKo Napisano 22 Lutego 2022 Administrator Napisano 22 Lutego 2022 W momencie kiedy skręciłeś na parking policyjny przed LSPD i postanowiłeś rozjechać specialnie gracza nic nie wskazywało na obciążenie Twojego łącza, obserwowałem Ciebie przez parę minut i nie widziałem żebyś miał przez ten czas jakieś problemy z internetem. Apelację odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi