Bad_Boy Napisano 21 Lutego 2022 Napisano 21 Lutego 2022 Data i godzina zdarzenia:21.02.2022 Godzina 21.25 Nick oskarżającego:Bad_Boy Nick oskarżonego:Zimny,Sajmon oraz reszte osób z filmu Powód napisania skargi:Taranowanie, VDM, umyslne przeszkadzanie, nękanie Dowody w postaci logów lub screenshotów: 4 1
ZiMnYxD Napisano 21 Lutego 2022 Napisano 21 Lutego 2022 Halo halo, u mnie oraz na filmiku cie nie dotknalem po prostu dostales kawałkiem barierki, wiec xD 1
Bad_Boy Napisano 21 Lutego 2022 Autor Napisano 21 Lutego 2022 2 minuty temu, ZiMnYxD napisał: Halo halo, u mnie oraz na filmiku cie nie dotknalem po prostu dostales kawałkiem barierki, wiec xD Halo Halo, trzeba było nie jezdzic za nami od 10 minut, jak byśmy jakimś eventem byli, pomijając fakt taranowania na całej drodze i pisanych raportów na Was, zaczynasz sie tłumaczyć jak Twój kolega w poprzedniej skardze, tym razem naprawdę nie mam zamiaru nadal na to odpowiadać, poczekaj grzecznie na werdykt, przecież jesteś "bez winy" więc nie masz czego sie obawiać 1 1
Administrator NyKo Napisano 22 Lutego 2022 Administrator Napisano 22 Lutego 2022 @SajmonGra otrzyma karę za VDM oraz utrudnianie gry. Zamykam 1
Rekomendowane odpowiedzi