Ahrams Napisano 20 Lutego 2022 Napisano 20 Lutego 2022 Nick: Ahrams Nick osoby nakładającej kary: Nie pamiętam Powód nałożenia kary: Wulgarne słowa skierowane do LSPD Krótki opis sytuacji: Zostałem zatrzymany przez LSPD na paleto i kazano mi biec na pieszo do Los Santos siedziby LSPD Dowody: Nie posiadam ponieważ mineło już około 3 lat Coś od siebie: Byłem zdenerwowany i poniosły mnie emocje. Przepraszam więcej taka sytuacja się nie powtórzy, Chciałbym wrócić bo fajnie się grało i fajne osoby się poznawało. Niestety nie mam już żadnego nagrania ani screena zbyt długi czas minął. 1
_WirluS_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 50k przez miesiąc na Holownik ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1
Ahrams Napisano 7 Maja 2022 Autor Napisano 7 Maja 2022 Czy mogę dostać więcej czasu? Trochę ciężko będzie odrobić to włączając pracę realną
_WirluS_ Napisano 15 Maja 2022 Napisano 15 Maja 2022 Kara zdjęta oszust nałożony, masz czas odpracować wyznaczoną kwotę do 13 czerwca 2022.
Rekomendowane odpowiedzi