Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Podczas gdy dołączę na serwer i próbuje się zarejestrować nie mogę tego zrobić ponieważ nie moge ruszyć myszką na więcej niż cm od środka ekranu. Robiłem już reinstal. Prosze o pomoc

Ps. Sory że telefonem

Edited by SKYkoks11
Posted (edited)

No to tak, spróbuj kliknąc kilka razy "alt+tab" ewentualnie spróbuj kliknąć tylde aby "zniknąć" i "pojawić" myszkę.

W razie kłopotów, zacytuj mnie.

Edited by Chemik
Posted (edited)

A jak to nie działa?

Edited by Prometeusz
Posted
8 godzin temu, Chemik napisał:

No to tak, spróbuj kliknąc kilka razy "alt+tab" ewentualnie spróbuj kliknąć tylde aby "zniknąć" i "pojawić" myszkę.

Dzięki już działa :)

Posted
W dniu 22.04.2019 o 15:30, Chemik napisał:

Przepraszam ale nadal mam ten sam problem czy masz może jakieś inne pomysły by to naprawić?

Posted
W dniu 26.04.2019 o 09:22, MRkubel napisał:

masz może jakieś inne pomysły by to naprawić?

Jakbyś mógł opisać swój problem, to chętnie spróbuje coś wymyślić. 

Standardowo proponuje reinstall RAGE'a oraz zainstalowanie aktualnych .NET frameworków.

Posted
Godzinę temu, Chemik napisał:

Jakbyś mógł opisać swój problem, to chętnie spróbuje coś wymyślić. 

Standardowo proponuje reinstall RAGE'a oraz zainstalowanie aktualnych .NET frameworków.

Miałem ten błąd z myszką, ale go naprawiłem i teraz pojawił się nowy.

Posted

To nie nowy problem tylko jest informacja nawet u góry "RAGE Multiplayer w chwili obecnej ma problemy techniczne, przez co nie da się połączyć z serwerem" :)

Posted

Potwierdzam, błąd leży po stronie deweloperów RAGE, jedyne co możemy to czekać na to aż to naprawią.

• 7 months later...
Posted (edited)

Odkopuje trochę ale mam ten sam problem co autor tematu w sensie tak jak by mi sie myszka na srodku ekranu zablokowala i nie idzie nią przesunąć.Udało mi sie zalogować niby,ale to samo było w grze.

Juz naprawione.

Edited by Krejzolek
  • 2 weeks later...
Posted
W dniu 23.12.2019 o 16:47, Krejzolek napisał:

Odkopuje trochę ale mam ten sam problem co autor tematu w sensie tak jak by mi sie myszka na srodku ekranu zablokowala i nie idzie nią przesunąć.Udało mi sie zalogować niby,ale to samo było w grze.

Juz naprawione.

Jak naprawiłeś ten problem bo mam ten sam.

• 3 weeks later...
Posted
On 4/22/2019 at 2:30 PM, Chemik said:

Odkopuje mam ten sam problem, zmiana myszki nic nie daje "bawienie sie" tylda rowniez alt+enter nic windows button tez nie alt tab rowniez. Jezeli ktos ma rozwiazanie prosze sie z nim podzielic, z gory dziekuje za pomoc i odpowiedzi. Przesylam link do filmu na yt(specjelnia wrzucilem bo juz nie wiem co moge zrobic wiecej). https://youtu.be/HYTaUA6W36A

Posted (edited)
3 hours ago, RacheT said:

A wystarczyło wejść na discorda i wpisać komendę  .myszka

W panelu logowania, gdy ruszasz myszką, ona wraca do centralnego położenia?
Ustaw w Opcjach Mysz i Klawiatura, tryb myszy na "Odczyt Bezpośredni"
https://cdn.discordapp.com/attachments/285333404860284929/635486666705993749/2019-10-20_16h37_02.jpg

Wielkie dzieki! :D Wszystko dziala śmiga, dla przyszłych co bedą mieli podobny problem, wystarcazy zrobić to co pokazal kolega powyzej. Do tego zmienilem ustawienia na okno bez obramowania. Btw. sama zmiana na odczyt bezposredni nie przyniosla skutku lecz u mnie zmiana na directinput co po Polsku znaczy to samo nie wiem od czego to zalezy ale dziala. Takze bardzo dziekuje jeszcze raz. ❤️ P.S. Temat można spokojnie zamknąć moim zdaniem.

Edited by Korsaqu
  • 2 weeks later...
Posted

Problem został rozwiązany, temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

• DragonuS locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...