Skocz do zawartości

Skarga na R4fson

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia:14.02.2022 13:25

Nick oskarżającego: Kopppi

Nick oskarżonego: R4fson

Powód napisania skargi: oszukał mnie miał.dac za tulipa 21k a dał 2100

Dowody w postaci logów lub screenshotów

IMG_20220214_133339.jpg

Edytowane przez Kopppi
  • Kopppi zmienił tytuł na Skarga na R4fson
Napisano

Już

4 minuty temu, Baldi1331 napisał:

@KopppiZastosuj się do wzoru. 

Napisano

Proszę aby ten gracz był np. Nwm jakoś zmuszony do dania 21k a nie 2100 albo jeśli nie da to ban pisze np. Bo nwm jak to jest na FIVELIFE każdy mnie na tym serwerze oszukuje daj auta nic nie warte ale to gracz R4FSON wpisał 2100 zamiast 21000

• Haha 1
Napisano

No przez niedopatrzenie kolegi wynikła taka sytuacja gdyż nie moge go przecież zmusić do zaakceptowania oferty to zrobił to świadomie , zamiast się dogadać to wolał na globalu mnie zwyzywać co skutkowało z jego mutem , zero kontaktu ze mna centralnie tylko skarga od razu

Napisano

takze nie wiem jakim cudem twierdzi ze to oszustwo jak dwie strony musza zaakceptowac oferte

Napisano

Nie patrzałem się wtedy kiedy dawałaś siano poprostu dałem tulipa i jak to robię zawsze akceptuj i dokonaj wymiany zawsze tak robie

Napisano

Oddasz 17900 wyjdzie że dasz 20k a nie 21k a ja usunę skargę 

Napisano

Bo ja aut nie mam i nie gram przez to w FIVELIFE 

Napisano

No to po prostu teraz podkresiles ze sprawa wynikla z twojej nieuwagi wiec nie wiem czemu na mnie skarga

Napisano

Dasz to siano pls bo widzę że na licytacji tulipa już go sprzedałeś 

• Haha 1
Napisano

Ok ale to też twoja nieuwaga bo wpisałeś 2100 xd 

Napisano

Wtedy byłem zamyślony dobrze wiesz że myślałem czy tobie sprzedać czy wymienić i to to hyba wykorzystałeś i dałeś specjalnie 2100$

• Confused 1
Napisano

Dasz chociaż 17900 bo to po części moja wina a po części twoją bd miał 20k a nie 21k xd

Napisano

@Kamilosław ruszy się coś w tej sprawie ? To jest jawne oszustwo wpisywać 21k a potem zmienić ofertę na 2100 i żerować na czyjejś nieuwadze nie ważne że nie zwróciłem uwagi to gracze nie powinni nawet pomyśleć o oszustwie

• Haha 2
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...