Siup Napisano 20 Kwietnia 2019 Napisano 20 Kwietnia 2019 Witam, mam problem z ładowaniem się tekstur graczy i ich samochodów . Dokładnie to jest tak np. jadę samochodem chcę wjechać do mechanika nie widzę go , widać, że gracze stoją na minimapie a normalnie ich nie widać i ich rozjeżdżamy nie wiedząc o tym . I jeszcze jadę holownikiem przyjechałem na miejsce i czekam z 30 sekund aż mi się pojawi samochód.
JoeJamesVernitch Napisano 20 Kwietnia 2019 Napisano 20 Kwietnia 2019 Pewnie gta na HDD i dotego zapchanym mocno masz?
Siup Napisano 20 Kwietnia 2019 Autor Napisano 20 Kwietnia 2019 Mam HDD ale nie jest zapchany A co przydał by się SSD ?
amakuzax Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 GTA 5 Uwielbia uzywac szybkiego RAM`u (To nie jest istotne jezeli masz przynajmnien 1600mhz ddr3) oraz dysk HDD polecam ci sprobowac tego: https://download.komputerswiat.pl/akcesoria-i-narzedzia/defragmentacja/auslogics-disk-defrag-touch jezeli masz zapchany dysk (200gb+) to zalecam uzyc opcji defragmentacji gry *jest w tym programie*
Rekomendowane odpowiedzi