Jump to content

Recommended Posts

Posted

Siemanko od dzisiejszego restatu tj. 19.0r.2019 godz. 11:10 po pewnym czasie gry komputer sam się resetuje i tylko gdy gram na serwerze ma ktoś może jakąś radę/pomoc dla mnie? :(

Posted

Jaki masz zasilacz w komputerze ?

Posted

Mówisz że wina zasilacza?

Ehh wiem że z czarnej listy ale jakiś chiftec wymienić jak najszybciej co nie? 

Posted (edited)

Ja też mam z tej firmy i nie jest z czarnej listy.  Spróbuj podłączyć ten zasilacz do jakiegoś starego komputera i odpal na nim GTAV nieważne, że będzie się zacinać i jak się nie będzie resetować to znaczy że zasilacz sprawny i trzeba będzie szukać innej przyczyny. Albo może być tak, że po prostu zasilacz jest za słaby.

Edited by MasterBlack34
Posted

Ja bym sprawdził temperatury na podzespołach. MSIAfetrburner i rivatuner to programy których używam do takich rzeczy

Posted
W dniu 19.04.2019 o 12:27, Rogas1806 napisał:

Siemanko od dzisiejszego restatu tj. 19.0r.2019 godz. 11:10 po pewnym czasie gry komputer sam się resetuje i tylko gdy gram na serwerze ma ktoś może jakąś radę/pomoc dla mnie? :(

Prawdopodobnie koledzy maja racje:

2013 okolo posiadalem komputer skladak z amd fx 8120 i gtx 560 i przy upgrade do gtx 970 dzialal ale po pewnym czasie sie wylacza.

zapewne restart spowodowal u ciebie uzyskanie tych 101% mocy twojego zasilacza ale nie wrozymy z rak tylko faktow a wiec:

zrobimy maly stress test na 2 godziny i zobacz czy wylaczy ci sie komputer

tutaj masz poradnik na test po podkreceniu ale w twoim przypadku tez zadziala: https://www.komputerswiat.pl/poradniki/sprzet/jak-przetestowac-sprzet-po-podkreceniu/xfk1qqy

jak wylaczy sie to na 99% winny zasilacz :) 100-200pln i nowy jest.

Posted

Wyczyść go sobie bo możliwe, że masz syf i nie ma jak odprowadzić ciepła. Czyszczenie radiatora, wentylatorów oraz wymiana pasty termoprzewodzącej. 

Posted

musisz miec mocniejszy zasilacz ja mam do gtx970 600w i dziala

• DragonuS locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...