Skocz do zawartości

Skarga na MrMatthewS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: Godzina ~0:40, dnia 8 lutego 2022

Nick oskarżającego: Hadasz

Nick oskarżonego: MrMatthewS

Powód napisania skargi: VDM, utrudnianie wykonania zadania dziennego w postaci łowienia rybek.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/88vny6

Edytowane przez Hadasz
  • Haha 1
Napisano

Hmm, nie moge sobie przypomnic co zrobiles ze Cie spychalem. Wiem ze byl jeden ktory spychal ludzi w pierwszej osobie do wody. Na nagraniu nie widac zebys lowil. Wiec ten, moze to jednak byles Ty. Tamtego dnia strasznie duzo ludzi odwalalo przy mirror, a Tobie zachcialo sie pisac skarge na mnie? Bylo napisac tez na tych co na pelnej wjechali w 5 osobowa grupe ludzi lowiaca ryby. Albo typa ktory zabil mnie gdy lowilem. Ale coz. Sa ludzie i parapety xD 

Napisano (edytowane)

Musiales cos odwalic, bo ja bez powodu nie wjezdzam w innych graczy. Wiec fajnie by bylo jakbys dal nagranie z calej akcji, a nie tylko wycinek jak KTOS Ciebie denerwuje po tym jak sam odwaliles :)

Na wideo slychac jak mowilem ze "MASZ LAGA". Wiec mozna powiedziec ze sprawdzilem czy faktycznie go masz,  bo przez kilka dobrych minut osoba  ktora tez jezdzila autem wjezdzala w Ciebie, a Ty sie teleportowales spowrotem do pozycji w ktorej byles. Bylo to dosc nienaturalne.

Edytowane przez MrMatthewS
Napisano

Po obejrzeniu calego Klipa, i wysluchaniu go ponownie, uslyszalem ze ktos powiedziel "Dobrze" po tym jak w Ciebie wjechalem. Swiadczy to o tym ze jednak cos odwalales. A gdy ktos robil to co Ty tylko ze na Tobie, to juz wielkie halo i idziesz pisac skarge? Wooow... Dorosnij... 

Napisano

@MrMatthewS został ukarany za vdm. Nie jesteś osobą od karania innych za to czy coś odwalili czy nie.

• Sneezy zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...