Hadasz Napisano 8 Lutego 2022 Napisano 8 Lutego 2022 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: Godzina ~0:40, dnia 8 lutego 2022 Nick oskarżającego: Hadasz Nick oskarżonego: MrMatthewS Powód napisania skargi: VDM, utrudnianie wykonania zadania dziennego w postaci łowienia rybek. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/88vny6 Edytowane 8 Lutego 2022 przez Hadasz 1
MrMatthewS Napisano 10 Lutego 2022 Napisano 10 Lutego 2022 Hmm, nie moge sobie przypomnic co zrobiles ze Cie spychalem. Wiem ze byl jeden ktory spychal ludzi w pierwszej osobie do wody. Na nagraniu nie widac zebys lowil. Wiec ten, moze to jednak byles Ty. Tamtego dnia strasznie duzo ludzi odwalalo przy mirror, a Tobie zachcialo sie pisac skarge na mnie? Bylo napisac tez na tych co na pelnej wjechali w 5 osobowa grupe ludzi lowiaca ryby. Albo typa ktory zabil mnie gdy lowilem. Ale coz. Sa ludzie i parapety xD
MrMatthewS Napisano 10 Lutego 2022 Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Musiales cos odwalic, bo ja bez powodu nie wjezdzam w innych graczy. Wiec fajnie by bylo jakbys dal nagranie z calej akcji, a nie tylko wycinek jak KTOS Ciebie denerwuje po tym jak sam odwaliles Na wideo slychac jak mowilem ze "MASZ LAGA". Wiec mozna powiedziec ze sprawdzilem czy faktycznie go masz, bo przez kilka dobrych minut osoba ktora tez jezdzila autem wjezdzala w Ciebie, a Ty sie teleportowales spowrotem do pozycji w ktorej byles. Bylo to dosc nienaturalne. Edytowane 11 Lutego 2022 przez MrMatthewS
MrMatthewS Napisano 11 Lutego 2022 Napisano 11 Lutego 2022 Po obejrzeniu calego Klipa, i wysluchaniu go ponownie, uslyszalem ze ktos powiedziel "Dobrze" po tym jak w Ciebie wjechalem. Swiadczy to o tym ze jednak cos odwalales. A gdy ktos robil to co Ty tylko ze na Tobie, to juz wielkie halo i idziesz pisac skarge? Wooow... Dorosnij...
Sneezy Napisano 11 Lutego 2022 Napisano 11 Lutego 2022 @MrMatthewS został ukarany za vdm. Nie jesteś osobą od karania innych za to czy coś odwalili czy nie.
Rekomendowane odpowiedzi