Alban-PL Napisano 6 Lutego 2022 Napisano 6 Lutego 2022 Nwm co się stało. Miałem jakaś aktualizacje anty cheat od rage. Nie mam żadnych cheatow, jedynie Trainer do podstawki. Podczas ładowania na serwer wywala mnie do pulpitu. VID_20220206_212446.mp4
MisiekMikke Napisano 6 Lutego 2022 Napisano 6 Lutego 2022 Poniewaz rage restuje nowy antycheat i dlatego. cie wywala
Alban-PL Napisano 6 Lutego 2022 Autor Napisano 6 Lutego 2022 Co mam robić żeby pograć jak tak? I czemu widać że inni grają normalne
Pawlitoton Napisano 6 Lutego 2022 Napisano 6 Lutego 2022 Mam podobnie jak kolega, co lepsze inne serwery na reagemp działają... wie ktoś co na to poradzić? Czy może czekać aż samo się naprawi?
sheerio Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 Wleciała po prostu nowa aktualizacja. Po wieczornym restarcie dało się już na spokojnie wejść. Czy problem u Was ustąpił?
Mikel Napisano 7 Lutego 2022 Napisano 7 Lutego 2022 problem nie ustąpił, u mnie nawet gra się nie odpala ten ekran tylko wszystko znika po załadowaniu anti cheat. Próbowałem też uruchomić najpierw podswkę gry. No to okazało się że przy odpaleniu serwera z rege ładuje się tylko fabuła..+ Mam grę na Rockstar Launcher, przeinstalowałem rage, sprawdziłem spójność plików, ale nadal tak samo, wyłaczenie firewalla też nic nie zmienia. A w ogóle komuś udało się odpalić na Windows 7? może to to też jest problem. Ale ostatnio też była jakaś aktualizacja rage, to mi wywalało z komunikatem błędu, a po kilku dniach zaczęło działać normalnie i odpalało do wczoraj już normalnie więc oni to jakoś tam naprawiają. Tylko teraz nie jestem w stanie znaleźć przyczyny co wywala grę. Zauważyłem że e procesach nie pojawia się GTAV.exe
Matheusz02 Napisano 8 Lutego 2022 Napisano 8 Lutego 2022 15 godzin temu, Mikel napisał: problem nie ustąpił, u mnie nawet gra się nie odpala ten ekran tylko wszystko znika po załadowaniu anti cheat. Próbowałem też uruchomić najpierw podswkę gry. No to okazało się że przy odpaleniu serwera z rege ładuje się tylko fabuła..+ Mam grę na Rockstar Launcher, przeinstalowałem rage, sprawdziłem spójność plików, ale nadal tak samo, wyłaczenie firewalla też nic nie zmienia. A w ogóle komuś udało się odpalić na Windows 7? może to to też jest problem. Ale ostatnio też była jakaś aktualizacja rage, to mi wywalało z komunikatem błędu, a po kilku dniach zaczęło działać normalnie i odpalało do wczoraj już normalnie więc oni to jakoś tam naprawiają. Tylko teraz nie jestem w stanie znaleźć przyczyny co wywala grę. Zauważyłem że e procesach nie pojawia się GTAV.exe 1. Odinstaluj i zainstaluj na nowo Rockstar Games Launcher 2. Czy masz wszystko na jednym dysku?
Alban-PL Napisano 8 Lutego 2022 Autor Napisano 8 Lutego 2022 Zainstalowałam na nowo rage i Rockstar launchera i teraz mam taki komunikat. A widać w plikach rage że ten easy anty cheat jest.
Mikel Napisano 8 Lutego 2022 Napisano 8 Lutego 2022 3 godziny temu, Matheusz02 napisał: 1. Odinstaluj i zainstaluj na nowo Rockstar Games Launcher 2. Czy masz wszystko na jednym dysku? rage i GTA są na tym samym dysku SSD
Matheusz02 Napisano 10 Lutego 2022 Napisano 10 Lutego 2022 W dniu 8.02.2022 o 15:44, Alban-PL napisał: Zainstalowałam na nowo rage i Rockstar launchera i teraz mam taki komunikat. A widać w plikach rage że ten easy anty cheat jest. na dc masz link link do pliku który musisz pobrać i zainstalować go w folderze anti cheat, bodajże chyba RacheT to wysłał i przypiął do kanału #pomoc
Mikel Napisano 10 Lutego 2022 Napisano 10 Lutego 2022 (edytowane) Alban, u mnie anti cheta zaciaga się sam i instaluje więc akurat u mnie to nie jest problem, i dziwi mnie, że nawet ten automat u ciebie nie zadziałał. dzisiaj pobrało u mnie jakąś aktualizacja rage, ale efekt ten sam, wszystko minimalizuje się bez komunikatu, po przywróceniu launchera widać w tym panelu napis "wyjdź z gry", jednocześnie ani cheat pokazywał komunikat "waitng for game". ponowię: przypuszczam, że problemem może być Windows 7 który przestaje być wspierany, a może jeszcze trzeba poczekać na kolejne aktualizacje, tak jak poprzednio, po tygodniu dwóch zazwyczaj wszystko wracało do normy, nawet bez reinstalowania gry, rage, launchera, social club i uruchamiania jako administrator. Coś blokuje uruchomienie i tak jak wcześniej - przed anti cheat był proces GTAV.exe, zajmujący kilka GB pamięci gdy już byłem na serwerze, teraz on się nie pojawia. Bywa, ze za którąś próbą uruchamia się fabuła i wtedy proces jest. Więc możliwe że bez aktualizacji systemu może to nie zadziałać. Testowałem na innym komputerze z win10 (on nie nadaje się do grania a poza tym nie mam aktualnie do niego swobodnego dostępu) i poszło od "strzała" więc to może być ten trop. Edytowane 10 Lutego 2022 przez Mikel
Alban-PL Napisano 10 Lutego 2022 Autor Napisano 10 Lutego 2022 Skoro masz inny problem to utwórz swój odrębny wątek w dziale pomoc, bo na razie spamujesz niepotrzebnie tu a u mnie nadal problem nie rozwiązany xd
Mikel Napisano 10 Lutego 2022 Napisano 10 Lutego 2022 u mnie też nie rozwiązany i też wywala, wiec dlaczego miałby to być inny problem. Piszę bo może zobaczy ktoś kto miał podobnie i ma jakieś pomysły. Na discordzie blokują bo "wszystkim innym działa" a ja po prostu szukam rozwiązań, może ktoś podpowie co jeszcze można spróbować.
Alban-PL Napisano 11 Lutego 2022 Autor Napisano 11 Lutego 2022 U mnie juz dziala . Dzieki wielkie za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi