Jump to content

Wywala serwer podczas ładowania

Recommended Posts

Posted

Nwm co się stało. Miałem jakaś aktualizacje anty cheat od rage. Nie mam żadnych cheatow, jedynie Trainer do podstawki. Podczas ładowania na serwer wywala mnie do pulpitu. 

IMG_20220206_212340.jpg

Posted

Poniewaz rage restuje nowy antycheat i dlatego. cie wywala

Posted

Co mam robić żeby pograć jak tak? I czemu widać że inni grają normalne 

Posted

Mam podobnie jak kolega, co lepsze inne serwery na reagemp działają... wie ktoś co na to poradzić? Czy może czekać aż samo się naprawi?

Posted

Wleciała po prostu nowa aktualizacja.
Po wieczornym restarcie dało się już na spokojnie wejść.
Czy problem u Was ustąpił?

Posted

problem nie ustąpił, u mnie nawet gra się nie odpala ten ekran tylko wszystko znika po załadowaniu anti cheat. Próbowałem też uruchomić najpierw podswkę gry. No to okazało się że przy odpaleniu serwera  z rege ładuje się tylko fabuła..+

Mam grę na Rockstar Launcher, przeinstalowałem rage, sprawdziłem spójność plików, ale nadal tak samo, wyłaczenie firewalla też nic nie zmienia.

A w ogóle komuś udało się odpalić na Windows 7? może to to też jest problem.

Ale ostatnio też była jakaś aktualizacja rage, to mi wywalało z komunikatem błędu, a po kilku dniach zaczęło działać normalnie i odpalało do wczoraj już normalnie więc oni to jakoś tam naprawiają. Tylko teraz nie jestem w stanie znaleźć przyczyny co wywala grę. Zauważyłem że  e procesach nie pojawia się GTAV.exe 

Posted
15 godzin temu, Mikel napisał:

problem nie ustąpił, u mnie nawet gra się nie odpala ten ekran tylko wszystko znika po załadowaniu anti cheat. Próbowałem też uruchomić najpierw podswkę gry. No to okazało się że przy odpaleniu serwera  z rege ładuje się tylko fabuła..+

Mam grę na Rockstar Launcher, przeinstalowałem rage, sprawdziłem spójność plików, ale nadal tak samo, wyłaczenie firewalla też nic nie zmienia.

A w ogóle komuś udało się odpalić na Windows 7? może to to też jest problem.

Ale ostatnio też była jakaś aktualizacja rage, to mi wywalało z komunikatem błędu, a po kilku dniach zaczęło działać normalnie i odpalało do wczoraj już normalnie więc oni to jakoś tam naprawiają. Tylko teraz nie jestem w stanie znaleźć przyczyny co wywala grę. Zauważyłem że  e procesach nie pojawia się GTAV.exe 

1. Odinstaluj i zainstaluj na nowo Rockstar Games Launcher
2. Czy masz wszystko na jednym dysku?

Posted

Zainstalowałam na nowo rage i Rockstar launchera i teraz mam taki komunikat. A widać w plikach rage że ten easy anty cheat jest. 

16443314392568760651314828767349.jpg

Posted
3 godziny temu, Matheusz02 napisał:

1. Odinstaluj i zainstaluj na nowo Rockstar Games Launcher
2. Czy masz wszystko na jednym dysku?

rage i GTA są na tym samym dysku SSD

Posted
W dniu 8.02.2022 o 15:44, Alban-PL napisał:

Zainstalowałam na nowo rage i Rockstar launchera i teraz mam taki komunikat. A widać w plikach rage że ten easy anty cheat jest. 

16443314392568760651314828767349.jpg

na dc masz link link do pliku który musisz pobrać i zainstalować go w folderze anti cheat, bodajże chyba RacheT to wysłał i przypiął do kanału #pomoc 

Posted (edited)

Alban, u mnie anti cheta zaciaga się sam i instaluje więc akurat u mnie to nie jest problem, i dziwi mnie, że nawet ten automat u ciebie nie zadziałał.

dzisiaj pobrało u mnie  jakąś aktualizacja rage, ale efekt ten sam, wszystko minimalizuje się bez komunikatu, po przywróceniu launchera widać w tym panelu napis "wyjdź z gry", jednocześnie ani cheat pokazywał komunikat "waitng for game". 

ponowię:  przypuszczam, że problemem może być Windows 7 który przestaje być wspierany, a może jeszcze trzeba poczekać na kolejne aktualizacje, tak jak poprzednio, po tygodniu dwóch zazwyczaj wszystko wracało do normy, nawet bez reinstalowania gry, rage, launchera, social club i uruchamiania jako administrator. Coś blokuje uruchomienie i tak jak wcześniej - przed anti cheat był proces GTAV.exe, zajmujący kilka GB pamięci gdy już byłem na serwerze, teraz on się nie pojawia. Bywa, ze za którąś próbą uruchamia się fabuła i wtedy proces jest.

Więc możliwe że bez aktualizacji systemu może to nie zadziałać. Testowałem na innym komputerze z win10 (on nie nadaje się do grania a poza tym nie mam aktualnie do niego swobodnego dostępu) i poszło od "strzała" więc to może być ten trop.

Edited by Mikel
Posted

Skoro masz inny problem to utwórz swój odrębny wątek w dziale pomoc, bo na razie spamujesz niepotrzebnie tu a u mnie nadal problem nie rozwiązany xd

Posted

u mnie też nie rozwiązany i też wywala, wiec dlaczego miałby to być inny problem. Piszę bo może zobaczy ktoś kto miał podobnie i ma jakieś pomysły. Na discordzie blokują bo "wszystkim innym działa" a ja po prostu szukam rozwiązań, może ktoś podpowie co jeszcze można spróbować.

Posted

U mnie juz dziala . Dzieki wielkie za pomoc

• 9 months later...
  • Contributor
Posted

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...