Skocz do zawartości

kokoss ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: kokoss

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Brak wykupu wylictowanego pojazdu

Krótki opis sytuacji: Wygrałem licytacje shinobi i Proklin chciał mi je sprzedać ale nie wiedziałem, że trzeba tam wpisać kwotę za którą wylicytowałem i dostałem bana. Przepraszam za moje zachowania nie wiedziałem na czym polegają licytację i co trzeba robić jak się wygra. 

Dowody: ---

Coś od siebie: Chciałbym przeprosić za zaistniałą sytuację i nie chciałem w żadnym wypadku strollować tylko naprawdę kupić ten motocykl.

• Haha 7
  • Confused 3
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• Status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • Blokada handlu na miesiąc
  • Prace społeczne: 40k przez miesiąc na FLber

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Napisano
W dniu 30.04.2022 o 13:34, _WirluS_ napisał:

Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• Status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • Blokada handlu na miesiąc
  • Prace społeczne: 40k przez miesiąc na FLber

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Zgadzam się na podane warunki

Napisano

Ban zdjęty oszust jak powyżej nadany, praca społeczna 40k na flber do odrobienia do dnia 03.06.2022 23:59

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...