kokoss Napisano 6 Lutego 2022 Napisano 6 Lutego 2022 Nick: kokoss Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Brak wykupu wylictowanego pojazdu Krótki opis sytuacji: Wygrałem licytacje shinobi i Proklin chciał mi je sprzedać ale nie wiedziałem, że trzeba tam wpisać kwotę za którą wylicytowałem i dostałem bana. Przepraszam za moje zachowania nie wiedziałem na czym polegają licytację i co trzeba robić jak się wygra. Dowody: --- Coś od siebie: Chciałbym przeprosić za zaistniałą sytuację i nie chciałem w żadnym wypadku strollować tylko naprawdę kupić ten motocykl. 7 3
_WirluS_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Napisano 30 Kwietnia 2022 Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy Blokada handlu na miesiąc Prace społeczne: 40k przez miesiąc na FLber System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).
kokoss Napisano 2 Maja 2022 Autor Napisano 2 Maja 2022 W dniu 30.04.2022 o 13:34, _WirluS_ napisał: Jako iż nie miałeś w przeszłości wielu kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy Blokada handlu na miesiąc Prace społeczne: 40k przez miesiąc na FLber System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Zgadzam się na podane warunki
_WirluS_ Napisano 3 Maja 2022 Napisano 3 Maja 2022 Ban zdjęty oszust jak powyżej nadany, praca społeczna 40k na flber do odrobienia do dnia 03.06.2022 23:59
Rekomendowane odpowiedzi