BartuS_Official Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Data i godzina zdarzenia: 31.01.22 20:40 Nick oskarżającego: BartuS_Official Nick oskarżonego: KamilovskyPL Powód napisania skargi: Oszustwo na tuning pojazdu, gracz zapewniał ze auto ma FT FV zapytałem jaki ma demont napisał 130k oczywiscie po kupieniu okazało się ze ma 71k demontu na ostatnim screenie widać dowód jak zapytałem ponownie czy ma 130k demontu gracz odpowiedział ,,ta'' ten gracz miał wszystko zaplanowane żeby mnie oszukać i usunął wszystkie wiadomości z discorda ale chyba koleżka nie wiedział, że mam zapisaną całą rozmowę z graczem. Prosiłbym o wyjaśnienie całej sytuacji przez administracje bez zbędnego spamu oskarżonego licze na oddanie gotówki lub całkowitą odmiane. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 3 2
BartuS_Official Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Napisano 31 Stycznia 2022 Po zakupieniu pojazdu sprawdziłem całkowity demont no i jak widać wyszło 72k
KamilovskyPL Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Pewnie a więc pisałem już na ten temat po napisaniu skargi na mnie z osobą, która mnie oskarża nie mam nic do ukrycia ja wszystko pisałem z Bartus Official i powiem tak moim zdaniem wymiana była czysta i nikt na niej nie stracił moim zdaniem wymiana była czysta bez oszustw. I w sumie nie wiem co tu wyjasniac wszystko co powiedzialem tak bylo a w ofercie handlu ma dostepne wszystkie czesci i wogole A więc nie czuje się winny moim zdaniem wymiana poprostu jak wymiana była i tyle nikt nic nie stracił i wogóle niewiem po co Bartus official robi jakieś problemy także dziekuje i mam nadzieje ze taka wypowiedz starczy w razie jeszcze jakby cos chciala Szanowna administracja to oczywiscie z checią się wypowiem. Także Moja wypowiedz wyglada w ten sposob i chcialbym zyczyc kazdemu milego wieczorku 6
BartuS_Official Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Napisano 31 Stycznia 2022 21 minut temu, KamilovskyPL napisał: Pewnie a więc pisałem już na ten temat po napisaniu skargi na mnie z osobą, która mnie oskarża nie mam nic do ukrycia ja wszystko pisałem z Bartus Official i powiem tak moim zdaniem wymiana była czysta i nikt na niej nie stracił moim zdaniem wymiana była czysta bez oszustw. I w sumie nie wiem co tu wyjasniac wszystko co powiedzialem tak bylo a w ofercie handlu ma dostepne wszystkie czesci i wogole A więc nie czuje się winny moim zdaniem wymiana poprostu jak wymiana była i tyle nikt nic nie stracił i wogóle niewiem po co Bartus official robi jakieś problemy także dziekuje i mam nadzieje ze taka wypowiedz starczy w razie jeszcze jakby cos chciala Szanowna administracja to oczywiscie z checią się wypowiem. Także Moja wypowiedz wyglada w ten sposob i chcialbym zyczyc kazdemu milego wieczorku Dlaczego piszesz, że pojazd posiada FT i potem usuwasz cała konwersację piszesz na discordzie, że pojazd ma 130k demontu co jest oczywiście nie prawdą w grze zapytałem ponownie czy pojazd ma 130k napisałeś ,,ta'' Na screenie który wysłałeś mi na dc jest całkowicie inny pojazd i całkowicie inne ceny demontów wezmy pod uwage turbosprężarkę na twoim ss jest demont 15 tyś (nieczytelne do końca) a jak ja podjechałem na demont kwota za demont turbo wynosi 10200pln tak samo felgi się nie zgadzają na ss twoim są venum 6tyś zwrotu a u mnie S racer za 12k. Na screenie widać ze jest to pojazd mogę się mylić ale prawdopodobnie jest to Sultan Classic widać fragment pojazdu. Twój ss demontu który mi wysłałeś Mój ss demontu który zrobiłem.
BartuS_Official Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Napisano 31 Stycznia 2022 Na ss którym wysłałeś widać urywek i jest spoiler niestety w ingocie nie mozna zamontować spoilera
KamilovskyPL Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Wszystko masz pokazane w ofercie co pojazd dokładnie zawiera 4 1
BartuS_Official Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Napisano 31 Stycznia 2022 10 minut temu, KamilovskyPL napisał: Wszystko masz pokazane w ofercie co pojazd dokładnie zawiera Widać, że nie widzisz żadnych konsekwencji za to co zrobiłeś widzę ze jest ci obojętne i nie zależy ci się na dogadaniu sam siebie ośmieszasz w każdej wiadomości lecz ty jesteś na przegranej pozycji a nie ja. Tak że poniesiesz za to odpowiednią karę. 4
BartuS_Official Napisano 1 Lutego 2022 Autor Napisano 1 Lutego 2022 Oczywiście zaproponowałem odmianę z graczem lecz gracz nie chciał się odmienić no i szybko sprzedał auto, żeby nie wiem ukryć dowody ale coś koleżance nie wyszło.
KamilovskyPL Napisano 1 Lutego 2022 Napisano 1 Lutego 2022 Powiem tak szkoda mi się wypowiadać na taki temat Bartku a po zamianie z autem mogę robić to co chce mogę zostawić mogę sprzedać
BartuS_Official Napisano 1 Lutego 2022 Autor Napisano 1 Lutego 2022 24 minuty temu, KamilovskyPL napisał: Powiem tak szkoda mi się wypowiadać na taki temat Bartku a po zamianie z autem mogę robić to co chce mogę zostawić mogę sprzedać Długo sobie nie porobisz co chcesz bo bekniesz zara
Fanatic_xway1 Napisano 1 Lutego 2022 Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) U ciebie @BartuS_Official są inne felgi S race, a u @KamilovskyPL są Venumy, czyli chłop wysyła inne ssy. Są wgl inne części progi, maska itp. Dla mnie powinien dostać chłop bana za scam. Edytowane 1 Lutego 2022 przez Fanatic_xway1
Fanatic_xway1 Napisano 1 Lutego 2022 Napisano 1 Lutego 2022 Haver do mnie pisał nawet z tym revolterem czy wymini się za issi sport. Pisał do mnie 3 razy zaniżał ceny za każdym razem. Dowody na to, że chłop mi te same ssy wysyłał tylko, że z phenixa.
Fanatic_xway1 Napisano 1 Lutego 2022 Napisano 1 Lutego 2022 Ten sam ss, który wysłał @BartuS_Official.
KamilovskyPL Napisano 1 Lutego 2022 Napisano 1 Lutego 2022 Nie rozumiem po co w dyskusję włącza się osoba trzecia która nawet nie wie o co chodzi a z tobą człowieku nie robiłem trade pisałem kiedyś tylko o revolterme a tu o co innego chodzi 1
Fanatic_xway1 Napisano 1 Lutego 2022 Napisano 1 Lutego 2022 Pisałeś nie tylko o revoltera. O phenixa 130k dmeont i calico gtf. Wysłałeś mi ten sam tuning co bartusowi. Muszę się wtrącać w takie skargi, bo mam dowody na to, że też mi wysyłałeś ssy z innego auta. Czy to nie podejrzane, że mi też wysłałeś tego samego ssa? Tylko, że nie ingot tylko phenixa. Prawdopodobnie ludzi tak scamujesz na tuning. Dopowiadam się do tego żebyś bana dostał lub przeprosił ''oddał hajs".
BartuS_Official Napisano 1 Lutego 2022 Autor Napisano 1 Lutego 2022 23 minuty temu, KamilovskyPL napisał: Nie rozumiem po co w dyskusję włącza się osoba trzecia która nawet nie wie o co chodzi a z tobą człowieku nie robiłem trade pisałem kiedyś tylko o revolterme a tu o co innego chodzi A ja jemu pozwalam na wypowiedź się i tobie nic do tego chłopie pogrążasz się nadal. Powinna skarga byc rozpatrzona jak najszybciej przez administrację ponieważ jeszcze kilka osób może być oszukanym przez pana który jest wróżka i nic nie oszukuje i jest niewinny.
KamilovskyPL Napisano 1 Lutego 2022 Napisano 1 Lutego 2022 Ja chyba tobie mordko to o phoenixie i revoolterze pisałem także mi się nie wtrącaj jak nie wiesz
HuanPablito Napisano 2 Lutego 2022 Napisano 2 Lutego 2022 To, że Bartuś "mógł spojrzeć" podczas wymiany jaki to ma demont, nie oznacza tego, że nie chciałeś go perfidnie oszukać. Jak dla mnie zachowanie poniżej krytyki zasługujące na banicję. 7
BartuS_Official Napisano 11 Lutego 2022 Autor Napisano 11 Lutego 2022 (edytowane) Skarga do zamknięcia po prostu nie chce się już przejmować i denerwować przez tego gracza (chce już całkiem zapomnieć o tym). i nic z tego nie odzyskam. Edytowane 11 Lutego 2022 przez BartuS_Official
Rekomendowane odpowiedzi