DzejDzeju Napisano 17 Kwietnia 2019 Napisano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: DzejDzeju Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Handel majątkiem poza serwerem Krótki opis sytuacji: A więc tak sprzedałem na raty BossMan25 coquette, slamvana, manane i pożyczyłem mu kilkanaście tysięcy. Jest to mój znajomy, ale mimo to wiem, że popełniłem wielki błąd sprzedając mu taki majątek na raty. Bardzo przepraszam całą administrację za zaistniałą sytuację. Dowody: dowody są zawarte w postaci SMS w telefonie (na serwerze) nie posiadam niestety do nich dostępu z powodu aktywnego bana Coś od siebie: Jeszcze raz bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację obiecuje że nigdy więcej nic takiego nie będzie miało miejsca. Chciałbym móc grać dalej na serwerze. Proszę o jeszcze jedną szansę. Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez DzejDzeju 1 1 5
Developer/owner proklin Napisano 15 Maja 2019 Developer/owner Napisano 15 Maja 2019 @DzejDzeju możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy (metody piętnowania oszustów będą jeszcze rozbudowywane) -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 10k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy. ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo. 2
DzejDzeju Napisano 23 Maja 2019 Autor Napisano 23 Maja 2019 Tutaj piszesz że jak wybiorę 1 opcje to nie będę miał wyczyszczonego konta tylko w przypadku wyboru 2 opcji A na dc piszesz że aut nie odzyskam... kase z konsoli sobie dodajesz to jeszcze ci malo najlepiej pozbawic mnie aut sprzedac na licytacji i kase miec dla siebie...masakra dość że bana nie słusznie dostałem to jeszcze będziesz oszusta ze mnie robił... pierdole tego unbana jesteś dzbanem 1 1
Developer/owner proklin Napisano 23 Maja 2019 Developer/owner Napisano 23 Maja 2019 Co ma czyszczenie konta do odzyskania aut, które przeznaczyłeś na oszustwo? Tych pojazdów już dawno nie ma na Twoim koncie i to nie przez nasze działania, tylko Twoje... Czyszczenie konta dotyczy tego co na koncie zostało, włącznie z levelami itp. a nie tylko finanse. Najłatwiej też zgadywać co się dzieje z kasą na serwerze i oczerniać bez żadnych podstaw, bo kto zabroni Z tym dzbanem też bardzo rozsądnie, z pewnością mnie tym przekonasz. Apelacje są dla ludzi, którzy zrozumieli swój błąd, okazali skruchę i chęć poprawy. U Ciebie tego nie widać, apelację zamykam i odrzucam. 2
Rekomendowane odpowiedzi