Skocz do zawartości

Skarga na LesioPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 16.04.2019 Przed 24:00

Nick oskarżającego: DDdudekPL

Nick oskarżonego: LesioPL

Powód napisania skargi: Gracz notorycznie prowokował mnie gdy jeździłem na motocyklu, postanowiłem (za zgodą odpowiedniego organu) wziąc radiowóz i pościgać oponenta bo właśnie o to mu chodziło. Gdy wziąłem sprawy w swoje ręce już na poważnie, gracz po jakiś czasie postanowił jeździć dookoła budynku, obiektu, coś takiego. Próbowałem zatrzymać go bo to należy do moich obowiązków lecz bez skutków. Po pewnym czasie udało mi się go wyciągnąc na droge ale "kolega" nadal nie chciał miło spędzić czasu i wolał jedynie mnie denerwować i prowokować. Robiłem swoje, starałem się. Po dłuższym okresie czasu poprostu odstąpiłem od pościgu bo mam takie prawo. Gdy już schodziłem ze służby przypomniało mi się, że pojazd należy naprawić i pojechałem do mechanika. Naprawiłem, wracałem już na komisariat a gracz postanowił wleciec we mnie z całej prędkości. Chciałem powtorzyć tę czynność ale kolega był zdania, że musi mi jednak utrudnić gre i potaranować mnie "troszeczkę". Gracz dostał ostrzeżenie, po którym się uspokoił i mogłem skończyć służbę. 

Wiem, powinienem go zatrzymać i zrobić co potrzeba, ale jestem tylko człowiekiem i też się męcze. Chciałem poprostu zakończyć służbę jak najszybciej bo nie czułem się na siłach aby w pełni myśleć i pełnić służbę w 100%.

Poniżej wstawiam nagranie z całej sytuacji:

Liczę, że gracz zostanie odpowiednio ukarany.

• Like 3
  • Sad 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Myślę, że z powodu zerowego odzewu można lock.

• Like 2
Napisano

W takim razie zamykam i przenoszę do archiwum.

• Thanks 1
  • VeltY. zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...