kukcio Napisano 30 Stycznia 2022 Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: kukcio Nick osoby nakładającej kare: Norcio Powód nałożenia kary: Obraza Administracji Krótki opis sytuacji: Jeździliśmy sobie naprawionym autem i po chwili ktoś zaczął specować mnie lub mojego towarzysza @GRUHA6969PL było to widoczne przez to że na samochodzie zaczęły pojawiać się plamy krwi oraz części samochodu zaczęły znikać, poinformowałem by przestał specować cytuje "przestań specować bo mi kurwa auto rozpierdalasz" i dodałem jeszcze w nowej wiadomości słowo "jełopie", odłozyłem samochód i poszedłem na z/w, wróciłem to dostałem bana z powodem obrazy administracji Dowody: Brak Coś od siebie: Według Ciebie @Norcio_PL słowo jełop jest obraźliwe? Może za niedługo każde negatywne słowo w odniesieniu do Administracji będzie traktowane jako obraza, Bo o administracji nie można powiedzieć żadnego złego słowa Pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2022 przez kukcio 1 1
kukcio Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) miss Edytowane 30 Stycznia 2022 przez kukcio x
machcin1 Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Oglądaliście Kiepskich? Tam cały czas leciało slowo Jełopie, i to była bardzie śmieszne niż obrażalskie. Dlatego tym bardziej nie mam pojęcia czemu mój członek organizacji otrzymał tak bolesną karę. Norek nie miał tego dnia poczucia humoru czy jak? W org EX na czacie potrafią mocniej pociskac swoich kolegow Suportów i nic za to nie otrzymują. Patrz Osada w stronę Nyko. Proszę o skrócenie kary dla kolegi. "Przestańcie mi rodzinę prześladować!" Edytowane 31 Stycznia 2022 przez machcin1 1 4
MisiekMikke Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Potwierdzam słowa machina ponieważ nie raz widziałem jak na czacie było pisane zacytuję ''Nyko idiota'' coś w tym stylu i nic nie dostała za to osoba a kukcio nawet nie obraził bo jełopie to żadna obraża. 3 1
Queen Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 9 godzin temu, machcin1 napisał: Oglądaliście Kiepskich? Tam cały czas leciało slowo Jełopie, i to była bardzie śmieszne niż obrażalskie. Dlatego tym bardziej nie mam pojęcia czemu mój członek organizacji otrzymał tak bolesną karę. Norek nie miał tego dnia poczucia humoru czy jak? W org EX na czacie potrafią mocniej pociskac swoich kolegow Suportów i nic za to nie otrzymują. Patrz Osada w stronę Nyko. Proszę o skrócenie kary dla kolegi. "Przestańcie mi rodzinę prześladować!" Nie chce się wtrącać, ale z tego co wiem nie można karać za chat organizacyjny wiec tak przytaczając chat organizacyjny to myślę ze mało wnosi do wypowiedzi a co do przykładu Osady i Nyka każdy moderator chyba reaguje inaczej ale ja tam nie wiem Ps. To tylko moje zdanie nie bronie nikogo i nie mam zamiaru tez nikogo obrazić swoją wypowiedzią (proszę o niekaranie punktami) ;x 1 2
GRUHA6969PL Napisano 5 Lutego 2022 Napisano 5 Lutego 2022 W dniu 31.01.2022 o 16:54, Queen napisał: Nie chce się wtrącać, ale z tego co wiem nie można karać za chat organizacyjny wiec tak przytaczając chat organizacyjny to myślę ze mało wnosi do wypowiedzi a co do przykładu Osady i Nyka każdy moderator chyba reaguje inaczej ale ja tam nie wiem Ps. To tylko moje zdanie nie bronie nikogo i nie mam zamiaru tez nikogo obrazić swoją wypowiedzią (proszę o niekaranie punktami) ;x Czyli twoim tokiem rozumowania, moge te kurwy wyzywac od kurew na gangowym, ale jak napisze to randomowo na czacie czy to zwykłym czy globalnym to ban, great idea... Jeden da 10h kare a drugi 10d bo ma zły dzien ale admin ma zawsze racje, ahhh kochana administracja 5zycia. A ty @Norcio_PL Jełopie dawaj mu unbana bo sie osmieszasz takimi karami z dupy, jełopie. Buziaki 😘 W dniu 31.01.2022 o 08:12, MisiekMikke napisał: Potwierdzam słowa machina ponieważ nie raz widziałem jak na czacie było pisane zacytuję ''Nyko idiota'' coś w tym stylu i nic nie dostała za to osoba a kukcio nawet nie obraził bo jełopie to żadna obraża. Ty lepiej nawet nic nie cytuj, bo przeciez go juz obraziles tym postem, oj oj chyba ban za obraze leci. W dniu 31.01.2022 o 07:35, machcin1 napisał: Oglądaliście Kiepskich? Tam cały czas leciało slowo Jełopie, i to była bardzie śmieszne niż obrażalskie. Dlatego tym bardziej nie mam pojęcia czemu mój członek organizacji otrzymał tak bolesną karę. Norek nie miał tego dnia poczucia humoru czy jak? W org EX na czacie potrafią mocniej pociskac swoich kolegow Suportów i nic za to nie otrzymują. Patrz Osada w stronę Nyko. Proszę o skrócenie kary dla kolegi. "Przestańcie mi rodzinę prześladować!" +1 inaczej tego nie idzie opisać, jełop sie poczuł chyba W dniu 30.01.2022 o 20:04, kukcio napisał: Nick: kukcio Nick osoby nakładającej kare: Norcio Powód nałożenia kary: Obraza Administracji Krótki opis sytuacji: Jeździliśmy sobie naprawionym autem i po chwili ktoś zaczął specować mnie lub mojego towarzysza @GRUHA6969PL było to widoczne przez to że na samochodzie zaczęły pojawiać się plamy krwi oraz części samochodu zaczęły znikać, poinformowałem by przestał specować cytuje "przestań specować bo mi kurwa auto rozpierdalasz" i dodałem jeszcze w nowej wiadomości słowo "jełopie", odłozyłem samochód i poszedłem na z/w, wróciłem to dostałem bana z powodem obrazy administracji Dowody: Brak Coś od siebie: Według Ciebie @Norcio_PL słowo jełop jest obraźliwe? Może za niedługo każde negatywne słowo w odniesieniu do Administracji będzie traktowane jako obraza, Bo o administracji nie można powiedzieć żadnego złego słowa Pozdrawiam Wierzę w ciebie, wygrasz tę walkę!
Norcio_PL Napisano 5 Lutego 2022 Napisano 5 Lutego 2022 Gdyby była to jednorazowa akcja, przymknąłbym oko, niestety niejednokrotnie spotkałem się z takim zachowaniem z Twojej strony. Apelacje odrzucam. 1 3 1
Rekomendowane odpowiedzi