Matheusz02 Napisano 29 Stycznia 2022 Napisano 29 Stycznia 2022 Witam. przychodzę do Was z jednym problemem. Otóż mam spadki fps w okolicach Mirror oraz Rockford hills. Im bliżej tych dwóch spawnów tym mniej mam fps. Wcześniej tak nie było. Czy mogę to jakkolwiek naprawić?
limfao Napisano 30 Stycznia 2022 Napisano 30 Stycznia 2022 licznik lite i czat lite włącz, za bardzo nic na to nie poradzisz. Duża ilość graczy i aut sprawia że tak sie dzieje. Ewentualnie ustawienia graficzne zmien, ustaw sobie cienie na nizszy detal, odbicia, post fx i wyłącz wygladzenie krawedzi msaa.
Matheusz02 Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Napisano 31 Stycznia 2022 W dniu 30.01.2022 o 12:26, limfao napisał: licznik lite i czat lite włącz, za bardzo nic na to nie poradzisz. Duża ilość graczy i aut sprawia że tak sie dzieje. Ewentualnie ustawienia graficzne zmien, ustaw sobie cienie na nizszy detal, odbicia, post fx i wyłącz wygladzenie krawedzi msaa. no właśnie chodzi o to że utawienia graficzne mam na maxa w dół a i tak jak wjeżdżam na mirror to nawet z 60 do 10fps potrafi spaść...
Bartoszz Napisano 1 Lutego 2022 Napisano 1 Lutego 2022 23 godziny temu, Matheusz02 napisał: no właśnie chodzi o to że utawienia graficzne mam na maxa w dół a i tak jak wjeżdżam na mirror to nawet z 60 do 10fps potrafi spaść... Jeżeli posiadasz kartę od Nvidii to polecam użyć opcji automatycznej optymalizacji. Czasami gra na wyższych ustawieniach potrafi działać płynniej niż na niskich. Dodatkowo zmień w panelu nvidia w zakładce "Wyreguluj ustawienia obrazu" i ustaw na wydajność.
Arrow Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi