Jump to content

Spadki fps'ów

Recommended Posts

Posted

Witam. przychodzę do Was z jednym problemem. Otóż mam spadki fps w okolicach Mirror oraz Rockford hills. Im bliżej tych dwóch spawnów tym mniej mam fps. Wcześniej tak nie było. Czy mogę to jakkolwiek naprawić? 

Posted

licznik lite i czat lite włącz, za bardzo nic na to nie poradzisz. Duża ilość graczy i aut sprawia że tak sie dzieje. Ewentualnie ustawienia graficzne zmien, ustaw sobie cienie na nizszy detal, odbicia, post fx i wyłącz wygladzenie krawedzi msaa.

Posted
W dniu 30.01.2022 o 12:26, limfao napisał:

licznik lite i czat lite włącz, za bardzo nic na to nie poradzisz. Duża ilość graczy i aut sprawia że tak sie dzieje. Ewentualnie ustawienia graficzne zmien, ustaw sobie cienie na nizszy detal, odbicia, post fx i wyłącz wygladzenie krawedzi msaa.

no właśnie chodzi o to że utawienia graficzne mam na maxa w dół a i tak jak wjeżdżam na mirror to nawet z 60 do 10fps potrafi spaść...

Posted
23 godziny temu, Matheusz02 napisał:

no właśnie chodzi o to że utawienia graficzne mam na maxa w dół a i tak jak wjeżdżam na mirror to nawet z 60 do 10fps potrafi spaść...

Jeżeli posiadasz kartę od Nvidii to polecam użyć opcji automatycznej optymalizacji. Czasami gra na wyższych ustawieniach potrafi działać płynniej niż na niskich. 
Dodatkowo zmień w panelu nvidia w zakładce "Wyreguluj ustawienia obrazu" i ustaw na wydajność. 

• 9 months later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...