Skocz do zawartości

Licytacja kolekcji Sentinelów Classic.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Model pojazdu: Sentinel Classic 
ID: 14152

Przebieg: 70k

Wersja silnika: 1.6

Cena: CW:100k MP: 2k

Tuning: Czyścioch

Zwykły gruzik w 1.6,to nawet na 2 nie wstaje,ale może komuś donica sie przyda.

Zdjęcie/a pojazdu:
 PLWm5AR.jpg

ID: 2094

Przebieg: 70k

Wersja silnika: 1.8

Cena: CW:250k MP: 5k

Tuning: Felgi

10 Sentinel Classic na serwerze, pierwszy w 1.8,idealny dla kogoś kto szuka swojego Senta na ID.
Zdjęcie/a pojazdu:

ek04EFg.jpg

ID: 2087

Przebieg: 72k

Wersja silnika: 2.3

Cena: CW:1kk MP: 10k

Tuning: Większość potrzebnego mechanicznego (nawet hamulce ma ;v) Lekkie vizu,takie jakie Sentowi pasuje najlepiej(Spoiler,Szyby,Xenon,Grill,Zderzak przód). Niebieskie światła i co najważniejsze Czarne uzery.

9 Sentinel Classic na serwerze,8 w 2.3. Idealny Sentinel jak ktoś szuka swojej 2.3 na id, a czarne felgi dopełniają cały projekt

Zdjęcie/a pojazdu:

PFnPv4X.jpg

ID: 4990

Przebieg: 25k

Wersja silnika: FLEdition!

Cena: CW:3kk MP:20k (Ciężko określic wartość tego tworu,zobaczymy gdzie ta licka pójdzie)

Tuning: Wszystko co potrzebne z mechanicznego, Tempomat, Vizu z kilkoma smaczkami(Zderzak Przód,Grill,Klatka,Spoiler,Xenon,Niestandardowe opony)
Zielone światła (17%) Zielony Neon (99%) i Białe Slit Sixy i oczywiście Folijka na karoserii(Chrom)

Jedyny Sentinel Classic z silnikiem FLEdition i z tego co wiem to jedyny w Chromie.

Zdjęcie/a pojazdu:

HXLFicG.jpg

Najłatwiej będzie jak przy licytacji będziecie pisać # z numerkiem za którego senta dajecie daną kwote.

Licytacje otwieram z nadzieją że za któreś auto pójdzie za jakaś dobra offka i przestanie sie kurzyć w przecho a ja sie pobawie na lickach, ale moje wygórowane wymagania co do ceny i duża miłośc do każdego z nich(no może poza tym brzydkim 1.6) moga pokrzyżować komuś plany.

Także tradycyjnie jeżeli ceny mnie nie zadowolą to auta zostaną u mnie.
pozderki

Edytowane przez Mikixxd
  • Sad 2
Napisano (edytowane)

#2 400 pass

Edytowane przez Likoss123
  • Jestem przeciw 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...