Mikixxd Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) #1 Model pojazdu: Sentinel Classic ID: 14152 Przebieg: 70k Wersja silnika: 1.6 Cena: CW:100k MP: 2k Tuning: Czyścioch Zwykły gruzik w 1.6,to nawet na 2 nie wstaje,ale może komuś donica sie przyda.Zdjęcie/a pojazdu: #2 Model pojazdu: Sentinel Classic ID: 2094 Przebieg: 70k Wersja silnika: 1.8 Cena: CW:250k MP: 5k Tuning: Felgi 10 Sentinel Classic na serwerze, pierwszy w 1.8,idealny dla kogoś kto szuka swojego Senta na ID.Zdjęcie/a pojazdu: #3 Model pojazdu: Sentinel Classic ID: 2087 Przebieg: 72k Wersja silnika: 2.3 Cena: CW:1kk MP: 10k Tuning: Większość potrzebnego mechanicznego (nawet hamulce ma ;v) Lekkie vizu,takie jakie Sentowi pasuje najlepiej(Spoiler,Szyby,Xenon,Grill,Zderzak przód). Niebieskie światła i co najważniejsze Czarne uzery. 9 Sentinel Classic na serwerze,8 w 2.3. Idealny Sentinel jak ktoś szuka swojej 2.3 na id, a czarne felgi dopełniają cały projektZdjęcie/a pojazdu: #4 Model pojazdu: Sentinel Classic ID: 4990 Przebieg: 25k Wersja silnika: FLEdition! Cena: CW:3kk MP:20k (Ciężko określic wartość tego tworu,zobaczymy gdzie ta licka pójdzie) Tuning: Wszystko co potrzebne z mechanicznego, Tempomat, Vizu z kilkoma smaczkami(Zderzak Przód,Grill,Klatka,Spoiler,Xenon,Niestandardowe opony) Zielone światła (17%) Zielony Neon (99%) i Białe Slit Sixy i oczywiście Folijka na karoserii(Chrom) Jedyny Sentinel Classic z silnikiem FLEdition i z tego co wiem to jedyny w Chromie.Zdjęcie/a pojazdu: Najłatwiej będzie jak przy licytacji będziecie pisać # z numerkiem za którego senta dajecie daną kwote. Licytacje otwieram z nadzieją że za któreś auto pójdzie za jakaś dobra offka i przestanie sie kurzyć w przecho a ja sie pobawie na lickach, ale moje wygórowane wymagania co do ceny i duża miłośc do każdego z nich(no może poza tym brzydkim 1.6) moga pokrzyżować komuś plany. Także tradycyjnie jeżeli ceny mnie nie zadowolą to auta zostaną u mnie. pozderki Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Mikixxd 2
Likoss123 Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) #2 400 pass Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Likoss123 1
Rekomendowane odpowiedzi