Skocz do zawartości

Skarga na Osada + DjPyza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 20 stycznia, godzina około 23:30

Nick oskarżającego: kerbi.cj

Nick oskarżonego: Osada + DjPyza

Powód napisania skargi: Utrudnianie rozgrywki. Gracze zauważyli, że "sadzę" u siebie na podwórku, następnie to zgłosili i przez następne 30 minut stali nad moim dachem i wypisywali do mnie "Policja już jedzie". Samo zgłoszenie o ile wiem nie jest karalne, lecz fakt że stali na mojej działce, wypisywali ciągle coś do mnie, rzucali mnie śnieżkami już trochę utrudnia rozgrywkę.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/qdvdVdN , https://streamable.com/21wtgj myślę, że tyle starczy, jeżeli trzeba więcej - poinformujcie.

Coś od siebie: @Norcio_PL dziękuję za pomoc.

• Haha 5
  • Confused 2
Napisano (edytowane)

Jak widać na załączonym nagraniu staliśmy za twoją posesją, nasz pobyt na twojej działce zajął łącznie nie więcej niż 10 min. 😁 (Nie licząc czasu kiedy byliśmy poza nią)

Edytowane przez DjPyza
Napisano
24 minuty temu, DjPyza napisał:

Jak widać na załączonym nagraniu staliśmy za twoją posesją, nasz pobyt na twojej działce zajął łącznie nie więcej niż 10 min. 😁 (Nie licząc czasu kiedy byliśmy poza nią)

Staliście obok i cały czas umyślnie utrudnialiście mi rozgrywkę rzucając we mnie śnieżkami i dokuczając mi.

Napisano
8 minut temu, kerbi.cj napisał:

Staliście obok i cały czas umyślnie utrudnialiście mi rozgrywkę rzucając we mnie śnieżkami i dokuczając mi.

nie wiem w jaki sposób rzucanie śnieżkami utrudniało ci rozgrywke.

Napisano
12 minut temu, kerbi.cj napisał:

A od kiedy rzucanie śnieżkami to utrudnianie gry ?

Napisano (edytowane)

W jaki sposób wam przeszkadzałem, że mnie zgłosiliście? Macie prawo, jest taka funkcja dodana to fakt - tak samo ja mam prawo napisać na was skargę. Przyjeżdżacie mi pod domek, stajecie mi na dachu i piszecie "Policja już jedzie, policja już jedzie!" , następnie gdy was poprosiłem żebyście opuścili moją posesje wchodzicie na dach sąsiada i rzucacie mnie śnieżkami. Dręczycie mnie bez powodu i teraz jeszcze w szoku bo skargę napisałem xD.

22 minuty temu, Osada napisał:

A od kiedy rzucanie śnieżkami to utrudnianie gry ?

Dla mnie jest to utrudnianie gry - jeżeli nie chce być rzucany, to mnie nie rzucaj. Gdyby mi to nie utrudniało gry, to bym nie napisał skargi.

Jeszcze dodam, że się powtarzacie.

Edytowane przez kerbi.cj
  • Haha 1
Napisano (edytowane)

Przepraszam 😭

Edytowane przez DjPyza
Napisano (edytowane)

żartowałem

Edytowane przez Osada
Napisano

Rzucanie śnieżkami to raczej nie jest utrudnianiem rozgrywki, kwestia zgłoszenia sadzonek gracze jak najbardziej mogli to zrobić, nie widzę nic w tym co pisali, aby podpadało pod jakąkolwiek kare. Nagminne powtarzanie się takich sytuacji mogłoby skutkować karą za utrudnianie rozgrywki, ale z tego co widzę zdarzyło się to tylko raz. Podsumowując nie widzę tutaj nic co zasługuje na ukaranie graczy dlatego skargę odrzucam.

• Like 3
  • Jestem przeciw 1
  • Sneezy zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...