kerbi.cj Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 Data i godzina zdarzenia: 20 stycznia, godzina około 23:30 Nick oskarżającego: kerbi.cj Nick oskarżonego: Osada + DjPyza Powód napisania skargi: Utrudnianie rozgrywki. Gracze zauważyli, że "sadzę" u siebie na podwórku, następnie to zgłosili i przez następne 30 minut stali nad moim dachem i wypisywali do mnie "Policja już jedzie". Samo zgłoszenie o ile wiem nie jest karalne, lecz fakt że stali na mojej działce, wypisywali ciągle coś do mnie, rzucali mnie śnieżkami już trochę utrudnia rozgrywkę. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/qdvdVdN , https://streamable.com/21wtgj myślę, że tyle starczy, jeżeli trzeba więcej - poinformujcie. Coś od siebie: @Norcio_PL dziękuję za pomoc. 5 2
kerbi.cj Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Napisano 21 Stycznia 2022 32 minuty temu, Osada napisał: XDD ?
DjPyza Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Jak widać na załączonym nagraniu staliśmy za twoją posesją, nasz pobyt na twojej działce zajął łącznie nie więcej niż 10 min. 😁 (Nie licząc czasu kiedy byliśmy poza nią) Edytowane 21 Stycznia 2022 przez DjPyza
kerbi.cj Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Napisano 21 Stycznia 2022 24 minuty temu, DjPyza napisał: Jak widać na załączonym nagraniu staliśmy za twoją posesją, nasz pobyt na twojej działce zajął łącznie nie więcej niż 10 min. 😁 (Nie licząc czasu kiedy byliśmy poza nią) Staliście obok i cały czas umyślnie utrudnialiście mi rozgrywkę rzucając we mnie śnieżkami i dokuczając mi.
DjPyza Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 8 minut temu, kerbi.cj napisał: Staliście obok i cały czas umyślnie utrudnialiście mi rozgrywkę rzucając we mnie śnieżkami i dokuczając mi. nie wiem w jaki sposób rzucanie śnieżkami utrudniało ci rozgrywke.
Osada Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 12 minut temu, kerbi.cj napisał: Staliście obok i cały czas umyślnie utrudnialiście mi rozgrywkę rzucając we mnie śnieżkami i dokuczając mi. A od kiedy rzucanie śnieżkami to utrudnianie gry ?
kerbi.cj Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) W jaki sposób wam przeszkadzałem, że mnie zgłosiliście? Macie prawo, jest taka funkcja dodana to fakt - tak samo ja mam prawo napisać na was skargę. Przyjeżdżacie mi pod domek, stajecie mi na dachu i piszecie "Policja już jedzie, policja już jedzie!" , następnie gdy was poprosiłem żebyście opuścili moją posesje wchodzicie na dach sąsiada i rzucacie mnie śnieżkami. Dręczycie mnie bez powodu i teraz jeszcze w szoku bo skargę napisałem xD. 22 minuty temu, Osada napisał: A od kiedy rzucanie śnieżkami to utrudnianie gry ? Dla mnie jest to utrudnianie gry - jeżeli nie chce być rzucany, to mnie nie rzucaj. Gdyby mi to nie utrudniało gry, to bym nie napisał skargi. Jeszcze dodam, że się powtarzacie. Edytowane 21 Stycznia 2022 przez kerbi.cj 1
DjPyza Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Przepraszam 😭 Edytowane 21 Stycznia 2022 przez DjPyza
Osada Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) żartowałem Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Osada
Sneezy Napisano 23 Stycznia 2022 Napisano 23 Stycznia 2022 Rzucanie śnieżkami to raczej nie jest utrudnianiem rozgrywki, kwestia zgłoszenia sadzonek gracze jak najbardziej mogli to zrobić, nie widzę nic w tym co pisali, aby podpadało pod jakąkolwiek kare. Nagminne powtarzanie się takich sytuacji mogłoby skutkować karą za utrudnianie rozgrywki, ale z tego co widzę zdarzyło się to tylko raz. Podsumowując nie widzę tutaj nic co zasługuje na ukaranie graczy dlatego skargę odrzucam. 3 1
Rekomendowane odpowiedzi