Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Napisano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: dzisiaj Nick oskarżającego: Repufi Nick oskarżonego:avanthecupcake Powód napisania skargi :ukradł z org aut działki mokre i oczernia mnie ze niby jestem oszustem , i tez kupil od gracza majątek za 20psc , dostał za to blista i phoenix i troche kasy , prosze zbanowac gracza Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/TtRB2p3 Edytowane 16 Stycznia 2022 przez Repufi_PL 3
AvanTheCupcake Napisano 16 Stycznia 2022 Napisano 16 Stycznia 2022 Powiem ci tak, nie jest ładnie kłamać na forum. Ja niby ukradłem mokre z aut z org? Wiesz tak jakby przez 2-3 ostanie dni nawet aut nie wyjmowałem z przecho. i niby kupiłem majątek od gracza za psc? powiedz mi od kogo niby bo sam nie wiem. Naprawde kłamanie na forum to już cios poniżej pasa 1
Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 1 otrzymałes phoenixa i blista compact i kase za 20 psc . 2 powiedz gdzie są działki mokre jak tylko ja i ty bylismy w org
AvanTheCupcake Napisano 16 Stycznia 2022 Napisano 16 Stycznia 2022 Ja nie kupowałem nic od gracza. Znajomy luzak dał mi bliste i phoenixa aby m uto sprzedał bo on narazie na rage nie bedzie grac a chce sie pozbyć ty samochodów. A mas zjakieś dowody że to kupiłem?? że tak odrazu kłamiesz. A działki ty zabrałeś bo mam ziomka co potwierdzi jak cię widzieliśmy wczoraj lub 2 dni temu jak wszystkie auta z przecho wyciągałeś i w bagaju grzebałeś.
Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 (edytowane) po 1 chwaliles sie na dc ze kupiles za psc po 2 dwa dni temu to auta stały na grapee 3 jesteś oszustem i każdy o tym wie , może nie udowodnie ci ze ukradłeś działki, ale za to udowodnię ze kupiłeś majątek za psc Edytowane 16 Stycznia 2022 przez Repufi_PL
Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 Teraz, luzaczek napisał: Odnośnie aut. Ostatnio nie mam czasu na gre na serwerze dlatego dałem je Avanowi aby je sprzedał, ponieważ nie są one mi potrzebne. Nie dostałem żadnych od niego pieniędzy ani niczego. To przyznajesz się, że dałeś mu swój cały majątek , już udowodniłem ze avant otrzymał majątek , prosze go zbanować
AvanTheCupcake Napisano 16 Stycznia 2022 Napisano 16 Stycznia 2022 Przec chwilą pisałeś że od niego to odkupiłem? zdecyduj się bo się gubisz w kłamstwach
Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 wyżej napisałeś że mam napisać nick gracza co kupiłeś majątek . Nie znałem jego nicku . Sam się teraz przyznał 2
AvanTheCupcake Napisano 16 Stycznia 2022 Napisano 16 Stycznia 2022 Gdzie napisałem że masz podać jego nick? I dalej się nie wytłumaczyłeś czemu zmieniasz zdanie z kupnienia majatku na dostanie. Naprawde się gubis z w kłamstwach
Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 8 minut temu, AvanTheCupcake napisał: Gdzie napisałem że masz podać jego nick? I dalej się nie wytłumaczyłeś czemu zmieniasz zdanie z kupnienia majatku na dostanie. Naprawde się gubis z w kłamstwach Otrzymywanie i kupowanie majątku jest zakazane
AvanTheCupcake Napisano 16 Stycznia 2022 Napisano 16 Stycznia 2022 Tylko że ja majatku nie otrzymałem bo jak luzak wyżej napisał ja mu te auta sprzedałem i on za te aut ahajs dostanie
Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 Teraz, AvanTheCupcake napisał: Tylko że ja majatku nie otrzymałem bo jak luzak wyżej napisał ja mu te auta sprzedałem i on za te aut ahajs dostanie Sprzedałeś już dawno temu a hajsu nadal nie otrzymał . Widać gołym okiem że kupiłeś ten majątek bo byś już dawno odal mu tą kasę
Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 3 minuty temu, HRN napisał: Po tobie też gołym okiem widać, że do końca prawdy nie mówisz, bo nawet żadnych dowodów nie przygotowałeś nie oszukujmy się Logi serwera wystarczą że otrzymał majątek
AvanTheCupcake Napisano 16 Stycznia 2022 Napisano 16 Stycznia 2022 5 minut temu, Repufi_PL napisał: Sprzedałeś już dawno temu a hajsu nadal nie otrzymał . Widać gołym okiem że kupiłeś ten majątek bo byś już dawno odal mu tą kasę A masz jakieś dowody? bo słowa i kłamstwa to nie dowody
Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 Teraz, luzaczek napisał: Tak jak podkreślam nie mam czasu aby wbijać na serwer. Co chwile gdzieś wyjeżdżam/szkoła itd. Nie dostałem tych pieniędzy od Avana, ponieważ nie mam kiedy ich odebrać. Znam się z Avanem parę lat i dobrze wiem że może oddać mi te pieniądze. Wytłumacz tylko to dałeś mu pojazdy żeby ci pomógł sprzedać . To czemu mu też dałeś cała swoją kasę która miałeś . Widać gołym okiem że sprzedałeś mu ten majątek a nie że chciał ci pomóc z sprzedażą aut
Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 Teraz, AvanTheCupcake napisał: A masz jakieś dowody? bo słowa i kłamstwa to nie dowody Blistre sprzedales obok mnie a phoenixa to ci pomogłem sprzedać bo miałeś mute i nie mogłeś SMS pisać
AvanTheCupcake Napisano 16 Stycznia 2022 Napisano 16 Stycznia 2022 Dowody na to że majątek odkupiłem za te 20psc niby
Repufi_PL Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 3 minuty temu, AvanTheCupcake napisał: Dowody na to że majątek odkupiłem za te 20psc niby Poczekamy na decyzję administracji czy kupiłeś czy nie
AvanTheCupcake Napisano 16 Stycznia 2022 Napisano 16 Stycznia 2022 Aha czyli według ciebie admini wiedzą czy kupiłem czy nie. Ja mam dwóch śwaidków którzy potwierdzają to że kłamiesz a a ty nie masz ani jednego dowodu
_WirluS_ Napisano 1 Maja 2022 Napisano 1 Maja 2022 Brak wystarczających dowodów, zamykam i przenoszę do archiwum
Rekomendowane odpowiedzi