Pattersson222 Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Data i godzina zdarzenia:022.01.09 - 16.44.02. Nick oskarżającego: Pattersson222 Nick oskarżonego: Papito Powód napisania skargi:Taranowanie. Jechałem autem z włączonym incognito widząc że jedzie organizacja co lubi taranować Revolterem bez drzwi zjechałem na środkowy pas w celu uniknięcia wypadku. Niestety to nie pomogło dogoniłem wynowajce żeby przyjrzeć się kierowcy. Dowody w postaci logów lub screenshotów:
ZiMnYxD Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Gościu jak to nawet nie papito prowadził tylko yezus XD
pancernytroll Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 (edytowane) Z twoim zdanie moja organizacja "lubi odwalać revolterem" po pierwsze chciałem kolegę dopchać do mechanika bo miał czerwone zawieszenie jak i silnik, a po drugie taranowaliśmy się dla dobrej zabawy a nie dlatego żeby zepsuć komuś grę. Po prostu tu już są takie nudy że nie ma co robić wiec trzeba urozmaicić sobie gierkę a nie stać na komisie 16 godzin w ciągu dnia albo pływać na nurku2. Też się odniosę do twojej skargi na osobę która nawet nie siedziała z przodu pojazdu wiec musiała by być dobra wygimnastykowana żeby dosięgać z fotela za kierowcą nogami i rękoma. Na incognito nie było widać ze jedziesz wiec też to by była inna sytuacja. Edytowane 9 Stycznia 2022 przez pancernytroll 1 2
yezus Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 pszepraszam nie kciałem zostałem zmanipulowany do tego aby pojechać pod prad bo nam sie auto paliło
_WirluS_ Napisano 10 Stycznia 2022 Napisano 10 Stycznia 2022 @yezus oraz @majczi Został ukarany za jazdę pod prąd na kategorie B Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi