FreScco Napisano 8 Stycznia 2022 Napisano 8 Stycznia 2022 Nick: FreScco @FreScco Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ @_WirluS_ Powód nałożenia kary: Niewłaściwe parkowanie Krótki opis sytuacji: Otrzymałem ostrzeżenie (1/2) za niewłaściwe parkowanie najprawdopodobniej samochodem z aplikacji FLShare. (nie jestem do końca pewien ponieważ nie zostało to uwzględnione ale raczej za każdym innym razem poprawnie zaparkowałem auto tak więc wnioskuję, że chodzi o tą sytuacje.) Dowody: Logi, w momencie którym jechałem wypożyczonym z aplikacji FLShare samochodem w skutek uderzenia moja postać uległa śmierci i została przeniesiona z dala od miejsca zdarzenia. Aplikacja nie umożliwia oznaczenia samochodu którym ostatnio się jechało a mapy nie znam na tyle żeby dotrzeć do miejsca w którym zginąłem. Coś od siebie: Uważam że kara jest nałożona słusznie, ponieważ auto którym jechałem faktycznie znalazło się w nieprzeznaczonym do tego miejscu, jednakże na serwerze nie było ani niestety nadal nie ma sposobu żeby czegoś takiego uniknąć, jedynie perfekcyjna znajomość mapy umożliwiłaby zlokalizowanie samochodu lecz nie jest ona na serwerze wymagana i brak znajomości mapy nie powinien w żaden sposób prowadzić do kar nakładanych przez administracje. Pozdrawiam, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy i mam nadzieję że problem z takimi sytuacjami zostanie zażegnany. 1 1
_WirluS_ Napisano 15 Stycznia 2022 Napisano 15 Stycznia 2022 Kara została nałożona słusznie, nie znajomość mapy to nie jest wytłumaczenie, aby porzucać pojazd FLShare gdzie popadnie. Apelacje odrzucam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi