Hadasz Napisano 8 Stycznia 2022 Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Piszę apelację za MichalJumper, z powodu banicji Nick: MichalJumper Nick osoby nakładającej kare: Baldi1331 Powód nałożenia kary: cheaty Krótki opis sytuacji: no to na początku chciałem, żeby ktoś mnie podwiózł i kliknąłem g i wszedłem na miejsce pasażera od strony kierowcy przez bug serwera/gry, a jak centralnie przed banem byłem specowany i zahamowałem gwałtownie to po prostu alt + f4 kliknąłem, tyle mam do powiedzenia cheatów nie mam Dowody: nie nagrywam całej gry i w ogóle nie mam powtórek włączonych, a i tak by to raczej nic nie dało według mnie Coś od siebie: no co bana za nic dostałem za najprawdopodobniej bug serwera i teraz jeszcze z rok będę czekał na rozpatrzenie Edytowane 8 Stycznia 2022 przez Hadasz 1 3
MichalJumper Napisano 12 Lutego 2022 Napisano 12 Lutego 2022 Witam ban na forum mi się już skończył i jak jakiś admin będzie czytał moją apelke to tylko informuję, że bardzo mi smutno bez serwera i za nim tęsknie i bym se chciał pograć bo tak lipa bana na 2 lata przez zwykłego buga synchronizacji serwera pozdro z fartem smacznej kawusi 1 2
Developer/owner proklin Napisano 1 Marca 2022 Developer/owner Napisano 1 Marca 2022 Nie akceptujemy tutaj żadnych wspomagaczy i nie potrzebujemy oszustów w naszej społeczności. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi