PROstyGracz Napisano 4 Stycznia 2022 Napisano 4 Stycznia 2022 Nick: PROstyGracz Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Toksyczność VC Krótki opis sytuacji: Przy wymianie zdań z Queen powiedziałem do niej "Wyjmij kreta z tyłka" przy Wirlusie. Dowody: Stał obok moderator więc dowód zbędny. Coś od siebie: Nie jestem toksyczny więc czuje się urażony nałożoną karą. Nie obraziłem nikogo mówiąc żeby ta osoba wyjęła Kreta z tyłka specjalnie by nie używać słów jak w przysłowiu "wyjmij kija z dupy". Dodatkowo jest to Polskie przysłowie określające osobę sztywną, nieposiadającą poczucia humoru, oschłą dla otoczenia i osobę która traktuje innych z wyższością. A póki co Queen nie dała mi powodu by mieć o niej inne zdanie. Mimo wszystko nie zmienia to faktu, że nikogo nie obraziłem ani nie byłem toksyczny. Jeżeli miałem przestery na mikrofonie to przepraszam cały czas ustawiam mikro bo mam z nim problemy. Mam nadzieję, że zerkniesz _WirluS_ na apelkę i postawisz się na miejscu gracza który gdy chce spokojnie połowić jest cały czas atakowany przez jedną i tą samą osobę z LSPD. Gram miesiąc i jak już się ktoś mnie czepia to Queen. Nikt więcej niemiał ze mną problemów i z tego co pamiętam niemiałem nigdy nawet warna za słownictwo na VC a tu nagle mute...
_WirluS_ Napisano 4 Stycznia 2022 Napisano 4 Stycznia 2022 Na serwerze reagujemy na każdy, nawet najmniejszy przejaw toksyczności. Każdy jest karany tak samo kara zostaje. Apelacje odrzucam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi