Developer/owner proklin Posted March 25, 2019 Developer/owner Posted March 25, 2019 Witajcie Z przyjemnością przedstawiamy Wam spis zmian, wprowadzonych na serwerze wraz z dzisiejszą aktualizacją. Nowa rotacja pojazdów Dzisiejsza rotacja wprowadza do obiegu 23 zupełnie nowe modele pojazdów i wycofuje 22 auta, dostępne do tej pory w komisach i salonach. Tym razem nie zdradzimy Wam jakie pojazdy zostały wprowadzone. Zachęcamy jednak do dzielenia się Waszymi odkryciami w komentarzach. Pojazdy usunięte z obiegu: Diletante Tampa Issi2 Tempesta Penumbra Flash gt Seven70 Bestiagts Stanier Sentinel Classic Michelli Schwartzer Futo Dominator Jester Classic Cognoscenti 55 Cognoscenti Cabrio Retro elegy Banshee Faction Serrano Mamba System dystrybucji pojazdów Wraz z dzisiejszym update zmianie uległ system wyceniania pojazdów w salonach i komisach. Od teraz pojazdy mogą różnić się ceną w zależności od wersji silnikowej. Przy rzadszych jednostkach różnica w cenie może wynosić nawet 50%, więc warto przed zakupem przeliczyć, czy najmocniejsza wersja silnikowa jest opłacalna. Rotacja felg w warsztacie tuningowym Asortyment felg dostępnych u tunera uległ zmianie, a listę dostępnych modeli możecie znaleźć tutaj: https://fivelife.pl/forums/topic/742-spis-dostępnych-felg/ Zmiany w pracach Zwiększono ilość otrzymywanego doświadczenia postaci w pracach: Loty widokowe: z 8pkt za kurs na 12pkt za każdy z punktów Holowniki: z 8pkt do 10pkt Przebudowano także system naliczania zarobków podczas pracy pilota (loty widokowe) tak, aby wypłaty były bardziej jednolite. Pozostałe zmiany: dodano stacje paliwowe dla samolotów na lotniskach w Sandy Shores i Grapeseed uzupełniono brakujące części tuningowe do pojazdu Prairie w auto imporcie poza pojazdami komisowymi mogą pojawiać się także nowe modele z salonów, a także motocykle naprawiono i usprawniono system połączeń telefonicznych wprowadzono poprawki optymalizacyjne Co myślicie o dzisiejszych zmianach? Jakie pojazdy z nowej rotacji udało Wam się spotkać na serwerze? Zachęcamy do dzielenia się opiniami w komentarzach 7 2
pancernytroll Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Dobrze że nie dodali cheburka bo stracił by mój na wartości xd
Emer Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Jeszcze nie widziałem całej rotacji, ale z tego co moje oczy już ujrzały jestem w stanie stwierdzić że to najlepsza do tej pory rotacja na serwerze
Chemik Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 To jest to na co czekałem ❤️ *Ilość godzin zwiększa się mój panie*
Recommended Posts