Skocz do zawartości

Usedo0 ukarany przez NyKo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Usedo0

Nick osoby nakładającej kare: @NyKo

Powód nałożenia kary: Multikonto + cheaty

Krótki opis sytuacji:  Świeżo po odblokowaniu opcji flrace, zacząłem robić wyścigi żeby wymaxować lvl flrace. Robiłem cały czas wyścig nr.2. Gdy odblokowałem wyścig nr.3 próbowałem go zrobić ponad 3 godzin. Robiłem i robiłem ten wyścig, moim najlepszym czasem było jakoś o 3 dziesiąte sekundy za dużo. W tym momencie coś we mnie pękło. Stwierdziłem że coś jest nie tak że mi nie wychodzi. Pobrałem aplikacje Cheat Engine przez którą mogłem przyśpieszyć czas. Przyśpieszyłem go do 1.4 razy prędkości normalnej. Zrobiłem wyścig usunąłem cheaty i stwierdziłem że to był jednorazowy przypadek. Jednakże nie zauważyłem że zrobiłem najlepszy czas z serwera z zapasem 30 sekund. Podczas normalnej gry na mechaniku Gracz @Damian24 zapytał się mnie jakim cudem zrobiłem ten wyścig tak szybko. Spanikowałem i próbowałem się bronić, więc wymyśliłem, że brat zagrał na moim koncie, co było totalnym głupotą. Rozumiem że popełniłem błąd i obiecuję już nigdy nie oszukiwać. Proponuję pójść na układ w którym dostane unbana wzamian za to że jak kiedykolwiek będę oszukiwał dostane permbana bez możliwości apelacji. Jest to według mnie dosyć rozsądna propozycja. Proszę o rozważenie mojej apelacji.  Jeszcze raz za wszytko przepraszam i proszę o drugą szansę

• Haha 3
  • Administrator
Napisano

To już nie była pomyłka i użyłeś tego programu świadomie oraz stworzyłeś drugie konto żeby móc ponownie grać na serwerze, każda kolejna apelacja zostanie z góry odrzucona.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...