Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam taki problem zainstalowałem rage po formacie i jak uruchamiał rage uruchamia sie tylko kontrola konta uzytkownika i wciskam tak i pojawia mi sie tylko okno od rage co sie łąduje i później cisza 

widac na filmiku sorki ze telefonem ale na lapku jeszcze nic nie mam xxD

Posted
  1. sprawdź czy masz wszystkie sterowniki
  2. w menadżerze zadań zakończ jego zadanie jeśli samo nie znikło może być w procesach tam jak część włączona 
Posted

Panel sterowania -> Konta użytkowników -> Zmień ustawienia funkcji Kontrola konta użytkownika -> Suwakiem na sam dół (nie przejmuj się, to wcale nie chroni przed wirusami, a tylko zatruwa życie użytkownikom)

Spróbuj teraz.

Posted

Jak biore praym na instalatora to mi wyskakuje tam napraw o co z tym kaman

sddssdsdsd.png

Posted

Dlaczego chcesz odinstalować instalator?

giphy.gif

Posted

ja juz nwm o co chodzi nie chce dzialac wgl nie uruchamia sie nic

Posted

Wejdź w panel sterowania i postępuj według screenshotów załączonych poniżej:image.thumb.png.48f92968e290bb28a978a66108b1284c.png
Jeżeli nie masz takich opcji upewnij się że masz wybrane "Duże ikony" w prawym górnym rogu
Następnie w zakładce "Programy i funkcje" odszukaj image.png.3e4df5178bcbdf15aade92fe88af3cf2.png i przy pomocy prawego przycisku myszy wybierz opcję "Odinstaluj
Po odczekaniu chwili możesz na nowo zainstalować Rage'a
Daj znać czy problem nadal się pojawia

Posted

Robiłem już to kilka razy to nic nie daje

Posted

Próbowałeś pobrać na nowo instalator?

Posted

Teraz jak próbuje zainstalowac rage 

td.png

Posted

Szczerze mówiąc trudno jakoś pomóc posługując się samymi screenami, proponował bym odinstalować rage'a i usunąć wszystkiego pozostałe pliki z nim związane, jeżeli to nie pomoże to może wina leży po stronie gry, wtedy spróbuj sprawdzić spójność plików GTA V a jak to nie pomoże to może reinstal

Posted

Zobacz czy masz zainstalowane Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 oraz .NET Framework 4.6.2

• Like 1
Posted

Mam to zainstalowane sprawdzałem 

Posted

Jak próbowałem wczoraj zainstalować rage to coś takiego pod koniec wyskakuje 

A6635A63-DA87-4F54-BF25-E78BCE62E7BE.jpeg

Posted (edited)

@Multikox wyczyść katalog RAGE i wrzuć ten plik. Uruchom go jako administrator.

updater.exe

Edited by RacheT
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...