Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

BokoBrody

Gracz
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BokoBrody

  • Other groups Zweryfikowany
    Gracz
  • Rank
    Lamar Davis

Recent Profile Visitors

141 profile views
  1. HD7770 to staroć. W wersji fabrycznie kręconej jednak daje radę. Po zmianie sprzętu (od razu płytę główną, bo nie warto nawet wymieniać procka na FM1) będzie git. Ja też wymagający nie jestem, nie gram w najnowsze gry, w których efekty spowodowałyby że mój komputer by wybuchł xD Poza tym, dzięki temu że hd7770 jest dobry względem ceny wystarczy do niego słabszy procek, i za 500-600 złoty składając używanego kompa można pograć w gry pokroju GTA V, bf4. (Tak wgl, to GTA V czy ETS2 chodzi na moim komputerze 200% lepiej niż GTA SA i roblox :v)
  2. HD7770 w wersji OC kupiłem z planowaniem kupienia innego procka i ramu. Ale wcześniej również miałem 80-100%, i gra działała poprawnie..
  3. Wykorzystanie CPU podczas gry w granicach 80-100%. Z GPU jest inaczej, właściwie ani razu nie podskoczyło powyżej 50% na grafice. Na CPU temperatury 61-66 stopni. GPU 42-52 stopnie. Dałem wysoki priorytet na cef_process i GTA. Wydawało mi się, że się poprawiło. Jechałem, hud działał poprawnie i nic się nie zacinało, do momentu aż wyszedłem z pojazdu i wsiadłem do innego. Nie mam żadnej mocnej maszyny. Właściwie, to jest to złom. Athlon II X4 651k Radeon HD7770 OC 16GB ram DDR3 (po co ci tyle ram chopie XD) Nie wiem czy jest sens podawać płytę główną, zasilacz i dysk.
  4. Właściwie to z tego co widzę wszystko jest dobrze dopóki nie wsiądę do jakiegoś pojazdu
  5. Witam Przedwczoraj postanowiłem w końcu przejść z Windowsa 7 na 10. To czy oryginalny czy nie sami się domyślcie xD Po zainstalowaniu dziesiątki wszystko ładnie działa. Problem jest podczas gry na FiveLife. Cały HUD się zawiesza, gdy pracuje czas stoi w miejscu, gdy jadę licznik pokazuje 0 i dopiero potem zaczyna przeskakiwać do 8... 50... 150 km/h. Jak wyciągam telefon w pojeździe (jakimkolwiek) grę szlak trafia. Telefon zatrzymuje się w miejscu, i jedyne co mogę zrobić to wyjść z pojazdu lub kliknąć tyldę by zablokować myszkę i odjechać/ruszać kamerą (wtedy i tak telefon jest zbugowany, chowa się dopiero po jakimś czasie). Irytujące jest to w pracach... Mimo iż zrobiłem zadanie, pieniądze przychodzą dopiero po jakimś czasie. Samo GTA chodzi dobrze, nie mam jakichś spadków fps, synchronizacja jak synchronizacja, działa jak powinna. Ma ktoś pomysł co może być nie tak?
×
×
  • Create New...