Beezy Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Witam graczy! W dniu dzisiejszym rozpoczynamy poszukiwania kilku chętnych osób które są gotowe, aby zaangażować się w życie projektu FiveLife. W związku z tym chcemy ogłosić, iż otwieramy rekrutację do Supportu. Jakich osób potrzebujemy? Chętnych pomocy w rozwoju serwera Cierpliwych Opanowanych Aktywnych Odpowiedzialnych Na co zwracamy uwagę przy rozpatrzeniu podań? Ilość kar Historia gracza na serwerze Czas gry oraz aktywność Jeżeli nadal jesteście chętni, to prosimy o wklejenie w odpowiedzi do tego tematu i uzupełnienie poniższego wzoru: Wzór Cytat Imię: Wiek: Staż na serwerze: Discord: W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Jeśli tak, za co i kiedy?: Opisz się w kilku zdaniach: Dlaczego właśnie TY?: Ekipa FiveLife życzy wszystkim powodzenia. Podania będą przyjmowane do 24.12.2023 23:59 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karmelo Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Imię:Bartosz Wiek:13 Staż na serwerze: Discord:Bartosz2010#6510 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?:19;00-22;00 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): tak Jeśli tak, za co i kiedy?:za vdm taranowanie troche wulgaryzmy na /g ostatnie warn miałem około 2 miechy temu Opisz się w kilku zdaniach:jest Bartek interesuje sie motoryzacją grami jestem otwarty na nowe znajomości Dlaczego właśnie TY?:ponieważ chce spróbować byc w administracji i sie przetestować czy dam rade 🙂 2 20 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartoszz Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Imię: Bartosz Wiek: 19 Staż na serwerze: Discord: bewu_777 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: od 15 do 23 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Prawko mute i chyba tyle z poważniejszych Opisz się w kilku zdaniach: Młody, błyskotliwy, czarujący uczeń klasy maturalnej. Interesuje się fotografią, motoryzacją, grafiką komputerową oraz mechaniką. Dlaczego właśnie TY?: Dość długo gram na serwerze, wydaje mi się, że jestem odpowiednim kandydatem. Edited December 18, 2023 by Bartoszz 2 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhao Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Imię:Mateusz Wiek:22 Staż na serwerze: 20d ~480h Discord:.matitoja W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?:różnie praca cztero brygadowa Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): jeżeli warn sie wlicza to tak Jeśli tak, za co i kiedy?:sprzeczka słowna na /g i nie powtórzy sie Opisz się w kilku zdaniach:Jestem młodym chłopakiem interesującym sie mechaniką pojazdową (jestem mechanikiem) jednakowoż pracuje przy produkcji lampionów szklanych w wolnym czasie od pracy gram w gry czy grzebie coś przy samochodzie jestem przyjaznym i cierpliwym chłopakiem wydaje mi sie że tyle jestem w stanie o sobie powiedzieć Dlaczego właśnie TY?: Myśle że spisał bym sie na tym stanowisku gdyż lubie pomagać graczom przede wszystkim nowym i wole rozwiązywać problemy w spokojny sposób. Edited December 19, 2023 by zhao 1 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrix1575 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Imię: Patryk Wiek: 21 Staż na serwerze: 3818h Discord: Wilcku#0164 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Zdecydowanie 16:00-22:00 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Bardzo temu, sporadyczne warny. Opisz się w kilku zdaniach: Nazywam się Patryk, mam 21lat. Mój staż na serwerze zaczął się 19.04.2019r. Aktualnie studiuję Elektrotechnikę ze specjalnością "Systemy automatyki i robotyki" oraz pracuję w dużym zakładzie jako elektryk na dziale utrzymania ruchu. Jestem wielkim fanem motoryzacji jak i elektroniki. Lubię w wolnych chwilach pograć we wszelekiego rodzaju tytuły. Dlaczego właśnie TY?: Chcę spróbować własnych sił w czymś nowym. Była by to miła odskocznia od standardowej gry. Jestem dosyć komunikatywną osobą oraz potrafię wchodzić w integrację z innymi graczami. 6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveNG Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Imię: Kamil Wiek: 27 Staż na serwerze: Ponad 3 lata Discord: raveng2392 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Głównie po południu od 17 do 22. W niedziele jestem dyspozycyjny cały dzień Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Nie byłem nigdy karany Jeśli tak, za co i kiedy?: - Opisz się w kilku zdaniach: Jestem Kamil. Mam 27 lat. Na serwerze jestem jednym z założycieli Night Racing. Interesuję się komputerami, motoryzacją oraz zbieram modele samochodów. Dlaczego właśnie TY?: Jestem otwarty na nowe wyzwania, lubię pomagać ludziom i chętnie się sprawdzę w nowej roli. Myślę, że moje doświadczenie z rozgrywki przełoży się na efektywność jako support Edited December 18, 2023 by RaveNG błąd w pisowni, poprawa nicku discorda 10 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasniak011 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Imię: Łukasz Wiek: 19 Staż na serwerze: na chwilę obecną 2103h Discord: .pasniak.gg W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: 14-23 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Jeśli chodzi o warny, był ostatni w maju ubiegłego roku, banów nie miałem. Jeśli tak, za co i kiedy?: Za niepoprawne parkowanie rok temu w maju. Opisz się w kilku zdaniach: Siemka, jestem Łukasz. Chodzę do 5 klasy technikum. Jestem na kierunku gastronomiczno-kelnerskim. Jestem dość przyjazną osobom, lubie poznawać nowe osoby, pomagać nowym jak i starszym graczom. Dość łatwo oraz szybko uczę się nowych rzeczy, nie jestem na bakier z tym, aby przyswoić troche nowych rzeczy do moich umiejętności. W wolnym czasie gram sobie na serwisie FiveLife, po za grą interesuję się motoryzacją i dłubie coś przy mojej furce, mianowicie audi a3 8p. Dlaczego właśnie TY?: Jestem odpowiedzialny, cierpliwy i potrafię utrzymywać spokój w trudnych sytuacjach. Ponadto mam doskonałą znajomość gry oraz mechanik serwera, dzięki czemu mogę skutecznie wspierać innych graczy oraz rozwiązywać ich problemy. Edited December 18, 2023 by pasniak011 11 1 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuanPablito Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Imię: Bartek Wiek: 27 lat Staż na serwerze: 107 dni Discord: HuanPablito#8924 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Różnie - poranne, popołudniowe, wieczorne i nocne. Ostatnio dosyć sporo przez większość wolnego czasu Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Jasne, że tak. Jeśli tak, za co i kiedy?: Niech rzuci kamieniem ten, który nie był, aczkolwiek przez ostatnie kilka miesięcy były to bardzo niszowe kary - najprawdopodobniej mute - a głównie za to, ze pomyliłem czat /o z /g. . Kiedyś oczywiście trafiły się wyzywania itd. natomiast to już jest nieaktualne w tym człowieku Opisz się w kilku zdaniach: Jestem Bartek, mam 27 lat. Z głównych zainteresowań to motoryzacja, wszechświat, może tam trochę różnych innych tematów. Ostatnio stałem się wyjątkowo "pokojowy i cierpliwy", ale najwyraźniej praca nad "samym sobą" zaczyna dawać się we znaki. U mnie w życiu to głównie podróże, czas spędzony z żonką i w domu ze względu na kontuzję. Dlaczego właśnie TY?: Niestety w byciu w takiej ekipie nie mam jeszcze doświadczenia, ze względu, że to jest pierwszy serwer, z którym zostałem na tak długo i siedzę dalej. Uczę się szybko, lubię pomagać i mam w sobie dużo empatii. Lubię nowe wyzwania a to będzie świetna okazja do pomocy w "rozwoju" czegoś co akurat lubię. 15 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroshi Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Imię: Maciej Wiek: 26 Staż na serwerze: Discord: W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Zalezy jaka bede mial zmiane w pracy: Rano 8-12 popołudniu 16-22/23 w weekand wolny 8-24 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak. Jeśli tak, za co i kiedy?: 1 mute chat (poczatki mojej gry) 2x muty na voice w 2021 jak pamietam VDM 1,5 miech temu Opisz się w kilku zdaniach: Nazywam się Maciej. Jestem na co dzień pracownikiem Magazynowym jako operator wózka widłowego (Model wózka Hybryda STILL RX70-30). Interesuje sie muzyką typu Hardstyle/rock. Także jestem miłośnikiem wrestlingu( WWE/AEW/RoH/TNA). Dlaczego właśnie TY?: Na randze adm. miałem styczność za czasów przygody z MTA, gdzie wtedy prowadziłem lub byłem członkiem w adm, na tzw Pseudolkach, które odziwo stały w miare długo. Chciałbym dołączyć do grona adm jako Support, żeby wspomóc nowych gaczy jak i starych wyjadaczy tego serwisu. Bede starał się pełnić godnie swoją warte, aż do końca moich sił. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt oraz Pijanego Sylwka. A reszcie składającym życzę powodzenia. Edited December 21, 2023 by Yaroshi 8 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matix Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Imię: Mateusz Wiek: 19 Staż na serwerze: 6745h Discord: matix_2137 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: 15:00-24:00 w weekendy gram czasem i w późniejszych godzinach Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Ban w 2020 roku za wykorzystywanie błędów serwera (kupno auta z komisu), mute za toksyczność za użycie słowa "pajac" dnia 16.10 a tak to pewnie kilka warnów sie zdarzyło Opisz się w kilku zdaniach: Nazywam się Mateusz na serwerze gram od kwietnia 2019 roku od pewnego czasu jestem asystentem szefa LSPD. Jestem w 5 klasie technikum na kierunku technik informatyk. Łatwo zawieram nowe znajomości oraz szybko przyswajam nowe umiejętności. Interesuję się motoryzacją oraz komputerami oraz ich testowaniem. Dlaczego właśnie TY?: Na serwerze spędziłem prawie 7000h,jestem tu codziennie(z małymi przerwami) posiadam ponad 1000 dni z rzędu na zadaniach dziennych. Dzięki mojemu stażowi na serwerze wiem jak działają mechaniki serwera, dodatkowo pomagam graczom na serwerowym discordzie oraz czacie globalnym. Edited December 24, 2023 by Matix 6 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krejzolek69 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Imię: Piotr Wiek: 23 Staż na serwerze: 3 lata Discord: krejzolek1337 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Zależy od pracy 18 do 23 w weekend wolny 8-24 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Z tego co pamiętam to aby mute Opisz się w kilku zdaniach: Jestem Piotrek mam 23lata interesuje się motoryzacją na co dzień pracuje jako mechanik. Jestem dość przyjazną osobą, lubię poznawać nowe osoby, pomagać nowym jak i starszym graczom. Dość łatwo oraz szybko uczę się nowych rzeczy. Dlaczego właśnie TY?: Dość długo gram na serwerze, wydaje mi się, że jestem odpowiednim kandydatem. Uczę się szybko, lubię pomagać wiec myślę że spisał bym się na tym stanowisku. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valerss_yt Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Imię: Krystian Wiek: 20 Staż na serwerze: Discord: valerss W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: W tygodniu od 17-00 na weekendy 14-2 +/- Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?:-wykorzystywanie błędów gry 9 czerwca 2021 -utrudnianie gry 20 września 2022 -oszust -prawko za vdm -mute za toksyczność Opisz się w kilku zdaniach: Cóż, jestem osobą, która lubi poznawać nowych ludzi i czerpać z życia jak najwięcej radości. Uwielbiam podróżować i odkrywać nowe miejsca kultury i smaki. Interesuje się łowieniem ryb graniem i słuchaniem muzyki a tak że staram się być pozytywną i empatyczną osoba która zawsze stara się pomóc innym ludziom Dlaczego właśnie TY?: - Staram się pomóc graczom w każdej sytuacji - Udzielam się w chacie globalnym i lokalnym w formie pomocnej a także zdarzy mi się pomoc na forum jeśli znam rozwiązanie tego problemu Edited December 20, 2023 by Valerss_yt 1 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agent007 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Imię: Jakub Wiek: 25 Staż na serwerze: 1932h i rośnie Discord: Agent007#4925 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: 15-24 czasem dłużej Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Jakieś warny czy mute się zdarzały ale od 2 lat brak kar. Jeśli tak, za co i kiedy?: 2 lata temu za flood i raz za wulgaryzmy (tyle pamietam) Opisz się w kilku zdaniach: Cześć jestem Kuba na co dzień pracuje sobie, w wolnych chwilach gram na serwerze, lub posłucham dobrej muzyki. Dlaczego właśnie TY?: gram na serwerze od lutego 2021 ( z przerwą) , lubię pomagać nowym graczom, szybko się uczę, i chciał bym pomóć w rozwoju serwera Pozdrawiam Agent007 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wusz Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Imię: Mateusz Wiek: 24 Staż na serwerze: 3 lata Discord: Wusz W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Od godziny 14:00 do wieczora Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Dokładnie nie pamiętam, lecz zdarzały się jakieś kary, za taranowanie, czy za toksyczność, bo się z kimś pokłóciłem, lecz teraz jestem bardziej dojrzały i nie stwarzam problemów administracji i innym graczom swoim zachowaniem. Opisz się w kilku zdaniach: Nazywam się Mateusz i pochodzę spod Warszawy. Interesuje się sportami walki, motoryzacją a także graniem w gierki. Na co dzień jestem wyluzowaną i pełną humoru osobą. Nie mam problemu nawiązać kontakt z nowymi osobami, z którymi wcześniej nie miałem styczności np. w potrzebie pomocy. Na serwerze posiadam własną frakcję Night Racing, którą otrzymałem stosunkowo niedawno. Myślę, że część graczy i administracji mnie zna, i nie mają ze mną jakichś problemów. Dlaczego właśnie TY?: Jestem osobą lubiącą wyzwania, staram się wykonywać moje obowiązki jak najlepiej mogę. Kiedyś dość długi czas moderowałem także serwer minecraft (zawsze jakieś doświadczenie) więc co nieco znam się na roli administracji. Edited December 18, 2023 by Wusz 3 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexteryep Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Imię: Wojciech Wiek: 17 Staż na serwerze: 3249 godzin. Discord: dexteryep W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: 16:00 - 00:00 (czasem 00:00 - 04:00) Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: 11.08.22 - Handel/ogłoszenia na g/p / 13.10.22 oraz 11.02.23 - Taranowanie. Opisz się w kilku zdaniach: Nazywam się Wojciech, chodzę do trzeciej klasy technikum informatycznego i pochodzę z województwa wielkopolskiego. Codziennie spędzam czas przy komputerze, razem z przyjaciółmi grając na serwerze. Dodatkowo uwielbiam wychodzić na dwór z kolegami, zwłaszcza na rowerowe przejażdżki, gdy tylko pogoda na to pozwala. Moje zainteresowania to składanie komputerów oraz motoryzacja. Dlaczego właśnie TY?: Uważam, że jestem bardzo pomocną osobom i zawsze staram się osiągnąć porozumienie z innymi. Jestem aktywnym graczem (nawet w godzinach nocnych, kiedy często brakuje kogoś do przyjęcia reporta). Czasem, gdy wchodzę na serwer, nie mam konkretnego zajęcia, dlatego chętnie pomogę innym graczom. Mogę obiecać, że będę godnie reprezentować ekipę i nie zawiodę Was. Wielokrotnie byłem podczas rozwiązywania reportów przez członków ekipy, więc można powiedzieć, że mam doświadczenie i wiem, jak postępować w różnych sytuacjach. Jak to się mówi - do trzech razy sztuka. Pozdrawiam, życzę Wesołych Świąt. ❤️👋 8 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanezis Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Imię: Kajetan Wiek: 18 Staż na serwerze: 65 dni i rośnie, miałem długą przerwę od gry na serwerze można zobaczyć po moim SID, zacząłem grać na początku 2019. 🤗 Discord: Henryczek W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Różnie, najczęściej od 17 do 23, w weekendy nawet od rana do wieczora z przerwami. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak. Jeśli tak, za co i kiedy?: Z tych co pamiętam to 3 lata temu kilka ostrzeżeń za jazdę pod prąd, a w ostatnim czasie niestety mute na 3 dni za wulgaryzmy 😔 Opisz się w kilku zdaniach: Nazywam się Kajetan, mam 18 lat i uczę się jeszcze w szkole średniej. Interesuje się głównie muzyką, lubie o niej pogadać z różnych stron, tak jak ludzie jej słuchają i co o niej myślą a także ze strony produkcyjnej. Z innych zainteresowań lubię motoryzację od zwykłych samochodów po motorsport. Uprawiam też sporty biegam, pływam, rower itp. Z tego co mi różni ludzie mówią czy to na discordzie czy na żywo, jestem spokojną osobą i miłą. Staram się być pomocny jak mogę. Dlaczego właśnie TY?: Chciałbym spróbować czegoś nowego, lubię pomagać ludziom i chciałbym dołożyć od siebie jakąś pomoc w rozwijaniu i pilnowaniu porządku na serwerze. Edited December 21, 2023 by Hanezis 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel1970 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Imię: Klaudiusz Wiek: 21 Staż na serwerze: 769h Discord: camelbmr W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Nie mam aktywnych godzin grania na serwerze. Wbijam jeśli mam wolny czas i chęci. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Ban dawno temu (już nie pamiętam za co) i pare razy prawko. Opisz się w kilku zdaniach: Mam na imię Klaudiusz, lat 21. Skończyłem szkołę na profilu technik informatyk. Aktualnie pracuje w serwisie urządzeń elektrycznych. Interesuję się motoryzacją, głównie motocrossami. Posiadam i samodzielnie serwisuje (przy okazji ucząc się mechaniki) KTMa EXC 250 2t na którym pare razy w tygodniu jeżdżę. Dodatkowo interesuje się grami różnego typu w które gram prawie codziennie w wolnej chwili. Dlaczego właśnie TY?: Chciałbym spróbować czegoś innego niż ciągłe pracowanie, robienie wyścigów i szukanie okazji na giełdzie. Myślę, że przydam się w ekipie i będe pomocny. Edited December 19, 2023 by Camel1970 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osada Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Imię: Dominik Wiek: 17 Staż na serwerze: Gram od 30.05.2021 aktualnie 2400h Discord: osada2137 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Jestem aktywny w najróżniejszych godzinach, wszystko zależy od chęci oraz czasu wolnego. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Jeden ban za bugowanie kolejki wsiadania który został zdjety nastepnego dnia. Kilka razy prawka oraz mute. Opisz się w kilku zdaniach: Mam na imie Dominik uczę się na mechanika. W wolnej chwilii gram lub majaterkuje. Jestem ciepłą, miłą oraz pomocną osobą która jest zawsze gdy potrzeba mojej pomocy. Dlaczego właśnie TY?: W pewnym etapie swojej rozgrywki lubiłem poodwalać na serwerze, dostawałem rożnorakie kary i niedoceniałem pracy moderacji która mnie karała. Od tego momentu zrozumiałem swoje błędy i chciałbym odpokutować pomagając i pilnujac porządku na serwerze. 1 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkrobekTV Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Imię: Mikołaj Wiek: 19 Staż na serwerze: Discord: SkrobekTV W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: 18:00 - 00:00 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Na serwerze nie miałem żadnego bana, aczkolwiek jeżeli dobrze pamiętam, to kiedyś dostałem mute. Jeśli tak, za co i kiedy?: Tak jak już wspomniałem wyżej, nie byłem karany poprzez bana, lecz zdażył się jakiś mute na chat globalny lub VC. Jednakże było to sporo czasu temu i myślę, że nie ma to dużego znaczenia w chwili obecnej. Opisz się w kilku zdaniach: Cześć... Z tej strony SkrobekTV, a w realu Mikołaj. Aktualnie jestem studentem pierwszego roku Fizjoterapii. Może najpierw zacznę od moich zainteresowań, jako że jestem na kierunki dosyć bliskim medycynie, to interesuję się biologią. Jest to dziedzina nauki, która wymaga czasu oraz poświęcenia, ale dzięki dużej determinacji znajduję także czas na rozgrywkę na FiveLife. Oprócz tego w moim sercu zawsze gościła i nadal gości motoryzacja, to może dzięki temu tak bardzo lubię poświęcać czas na GTA V. Dlaczego właśnie TY?: Na FiveLife gram już naprawdę długo i mogę śmiało powiedzieć, że posiadam pełen bagaż doświadczenia związanego z tym serwerem. Czasami wchodzę, aby pograć i jeżdzę bez sensu, gdy mógłbym pomagać innym graczom. Oprócz tego jestem także funkcjonariuszem LSPD, więc integracja z drugim graczem, to dla mnie nie problem. Także dzięki tej frakcji wyrobiłem w sobie takie cechy jak cierpliwość i opanowanie. Myślę, że jedną z moich zalet to też odpowiedzialność, która w dzisiejszych czasach jest bardzo poszukiwana. Posiadam głowę pełną pomysłów i chęci na rozwój serwera! Mogę jeszcze dodać, że ostatnio miałem małą przerwę w rozgrywcę, a teraz powracam z podwójną siłą... 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi_ Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 (edited) Imię: Hubert Wiek: 22 Staż na serwerze: 836h Discord: $Nitro$ W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Różnie, w tygodniu głównie wieczorami siedzę coś między 18-22, a w weekend wchodzę w godzinach popołudniowych oraz również zdarzają się nocki. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Nie, trochę już przegrałem godzin, oraz miałem parę przerw, więc jeżeli coś się trafiło to niestety nie pamiętam tego. Jeśli tak, za co i kiedy?: - Opisz się w kilku zdaniach: No to tak na początek jestem studentem 3 roku, ale bez problemu znajduję czas rozgrywkę. Z charakteru jestem spokojną osobą, wraz z tym myślę że również cierpliwą oraz opanowaną, szczególnie na to ostatnie może wskazywać licznik kar na moim koncie. Lubię gry typu rpg chyba zaczęło się to od grania na serverach samp, i uwielbiam tego typu servery aż do tej pory. Dlaczego właśnie TY?: Chciałbym spróbować swoich sił w szeregach ekipy, niestety nigdy nie miałem takiej szansy, więc brak mi doświadczenia, oraz patrząc na staż innych apelujących również godzin, ale mam nadzieję że uda mi się to nadrobić zaangażowaniem w rozwój servera, szczególnie, gdy mam zamiar od powrotu na ten server zostać jak najdłużej, można to również wnioskować po moim dołączeniu do LSPD. Na server staram się wbijać dosyć często, głównie teraz ten czas poświęcałem na frakcje, ale również szukam jeszcze czegoś co mógłbym robić poza nią, i mam wielką nadzieję że zapewniłoby mi to dołączenie właśnie do ekipy servera. Edited December 19, 2023 by Hubi_ 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaineGrenze Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Imię: Maciej Wiek: 24 Staż na serwerze: 894 godz. Discord: kainegrenze (NitroSzczur) W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Najczęściej jestem w godzinach popołudniowych oraz wieczornych, aczkolwiek na chwilę obecną zachodzą duże zmiany w moim życiu, przez co mogę poświęcić więcej czasu i uwagi dla serwera jeśli tylko byłoby to potrzebne oraz konieczne. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak. Jeśli tak, za co i kiedy?: Na pewno raz byłem wyciszony ponad rok temu za "toksyczność", rzuciłem kilka wulgarnych słów na /g czacie, całkowicie niepotrzebne z mojej strony. Mimo upływu czasu dokładnie pamiętam co się stało, usprawiedliwiając się w skróconej wersji: Na wyścigu nr. 4 nie działał duszek czyt. ghost mode, kilku graczy specjalnie jeździło pod prąd FLBer'em taranując wszystkich, którzy podejmowali próbę zrobienia wyścigu na czas, w akcie frustracji oraz nerwów padło kilka nędznych słów na ww. czacie. Opisz się w kilku zdaniach: Opisać się w kilku zdaniach, to jakby nie powiedzieć o sobie nic. Mam na imię Maciej, co już dało się zauważyć na samym początku podania. W tym roku skończyłem 24 lata, zawodowo jestem międzynarodowym kierowcą ciężarówki oraz dorywczo mechanikiem tychże pojazdów, jest to poniekąd moja pasja dzięki czemu pracując nie czuję zmęczenia psychicznego, czy chociażby nie łapie mnie wypalenie zawodowe. Poza szeroko rozumianym transportem (trans. ciężarowy, kolejowy) interesuję się również fotografią oraz szerzej pojętą motoryzacją, wszystko co ma koła i silnik (nie elektryczny!) jest w kręgu moich zainteresowań i uwagi. Mieszkam w województwie Lubelskim, nie będąc precyzyjnym ceniąc swoją prywatność dodam, że mieszkam 50km od Lublina. Grzechem byłoby nie wspomnieć tutaj o charakterze, usposobieniu czy chociażby podejściu do życia. Jestem osobą dosyć spokojną, choć granice mojej cierpliwości można w pewnym momencie przekroczyć, do tego cenię sobie sprawiedliwe podejście mi do bliskich osób ale również znajomych czy nawet obcych, nie cierpię osądzania z góry czy szykanowania innych pomijając żarty skierowane strikte między sobą. Należę do grona osób sumiennie wykonujących swoje obowiązki, staram podchodzić się do tego na tyle profesjonalnie na ile w danym momencie potrafię. Opisując swoją personę dalej muszę wspomnieć o minusach aby nie było tak zbyt cukrowo i kolorowo. Głównym moim minusem jest obieranie tylko i wyłącznie jednego ważnego celu mi na dany dzień, przez co potrafię zaniedbać bliskie mi osoby a nawet i zdarzy się, że obowiązki, głównie domowe. Dlaczego właśnie TY?: Myślę, że pierwszym argumentem przemawiającym za moją osobą jest fakt, iż niejednokrotnie miałem okazję pełnić podobną jak nie identyczną rolę za równo na serwerach MTA tj. Emergency City Stories, DayZ Mod, czy chociażby będąc GM'em w grze Metin2 na prywatnym serwerze "Laneris" oraz jego kilku edycjach, również pod innymi nazwami (było tego na tyle sporo, że już nie potrafię spamiętać). Mam również dosyć sprawiedliwe podejście do graczy oraz umiejętność do polubownego rozwiązywania sporów, empatia ostatnimi czasy jest moją mocną stroną. Kolejnym argumentem jest fakt, iż jestem obyty w posiadaniu tak ważnej oraz istotnej roli dla utrzymania porządku na serwerze chociażby pod względem skryptów bądź komend. Również chciałbym móc dołożyć swoją cegiełkę w rozwoju serwera, pod względem chociażby testowania nowości, wyłapywania błędów czy prostego dbania o porządek aby nikt nie czuł się pokrzywdzony przez innego gracza. Dlaczego właśnie ja? Na pewno dlatego, że szybko odnalazłbym się w nowej roli, tak ważnej dla funkcjonowania serwera. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4M1Lo5 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Imię: Kamil Wiek: 26 lat Staż na serwerze: od 9 grudnia 2018r, przegrane 2456h Discord: k4m1lo5 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Najaktywniejszy jestem w godzinach porannych 6-11 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Raz mute jakoś pól roku temu Opisz się w kilku zdaniach: Lubię pomagać innym i chętnie dzielę się swoją wiedzą. Traktuje swoje obowiązki osobiście, stale podwyższając sobie poprzeczkę. Łatwo nawiązuje nowe kontakty i znajomości. Spełniam wszystkie warunki, które podaliście w opisie. Dlaczego właśnie TY?: Zaczynając tutaj grę pięć lat temu nie sadziłem, że dalej będę tutaj grał, jednak przez ten czas zyskałem sporą wiedze na temat serwera i kultury jaka tutaj panuje. Jestem przekonany, że będę idealnym kandydatem na rangę Support na serwerze FiveLife. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekDRAGON666 Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Imię: Kamil Wiek: 30 Staż na serwerze: 21 marca 2020 | Na serwerze 55dni 3 : 27 h Discord: WujekDRAGON#5337 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: od poniedziałku do piątku 18-22 a w weekendy od rana do wieczora bez mała. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Nie Jeśli tak, za co i kiedy?: -- Opisz się w kilku zdaniach: Hej jestem kami l na co dzień pracuje jestem lakiernikiem samochodowym po pracy spędzam czas z rodzina (żona oraz dziećmi) w wolnych chwilach jeżdżę motocyklem na zloty lub po prostu przejażdżki. Sporo czasu tez spędzam na serwerze, ale to tylko dodatek do mojej drugiej pracy, czyli dropshipping gdzie projektuje oraz sprzedaje ubranie i tym podobne produkty. Interesuje się motocyklami, motoryzacja oraz lakiernictwem i programistyka. Jestem osoba cierpliwa i wyrozumiała, lecz zarazem i stanowacza gdy trzeba. Dlaczego właśnie TY?: Posiadam doświadczenia jeżeli chodzi o administracje bylem kilkukrotnie suporteram administratorem na paru serwerach jak z racji wieku nie wygłupy mi w głowie (no może czasem), lecz to w granicach rozsądku i dobrej zabawy a przede wszystkim, aby nie niszczyć rozgrywki innym gracza. Fakt faktem wróciłem po malej przerwie od gry, lecz rodzina przede wszystkim a aktualnie posiadam czas na to, by go poświęcić rodzinie i grze na serwerze. Wybaczcie nie jestem dobry w opisaniu swojej osoby aczkolwiek kilku suporterów i moderatorów może coś powiedzieć na mój temat. 3 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runwald Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Imię: Paweł Wiek: 23 Staż na serwerze: Discord: Runwald W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: 16-22 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Oj nie pamiętam kiedy ale na pewno za nic poważnego. Jedynie co pamietam to warny ale to dawno i z tego wyrosłem. Opisz się w kilku zdaniach: Witam jestem Paweł. Na co dzień pracuje w firmie z paszami. Lubię motoryzacje posiadam Honde w której lubię się bawić i modyfikować. Tez w wolnym czasie mam małą zajawke od dzieciaka. Gram w tenis stołowy od 10 roku życia. Ogólnie jako osoba jest nie wybuchowy, spokojny, cierpliwy, opanowany. Od czasu do czasu lubię sobie odpalić live na kicku. Dlaczego właśnie TY?: Posiadam duże doświadczeniem z serwerem. Jestem na takim etapie gry ze, osiągnąłem to co chciałem. Bycie w administracji dało by mi nowe misje pomaganiu graczom co z czym jak to działa. Lecz osoby które by nie przestrzegały regulaminy bym karał. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3F4LT Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Imię: Mateusz Wiek: 24 Staż na serwerze: 631h Discord: d3f4lt_69 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Różnie, przeważnie w nocy. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak. Jeśli tak, za co i kiedy?: Only 2x mute + jakieś warny. Opisz się w kilku zdaniach: Jasne, że mogę, ale tak szczerze? Kogo to obchodzi..(: Dużo pracuję, w wolnym czasie lubię sobie pograć. Jestem człowiekiem spokojnym i cierpliwym, do wszystkich spraw staram się podchodzić z chłodną głową. Dlaczego właśnie TY?: Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts