Arrow Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Witam graczy! W dniu dzisiejszym, poszukujemy kilku chętnych osób które są gotowe, aby zaangażować się w życie projektu FiveLife. W związku z tym chcemy ogłosić, iż otwieramy rekrutację do Supportu. Jakich osób potrzebujemy? Chętnych pomocy w rozwoju serwera Cierpliwych Opanowanych Aktywnych Odpowiedzialnych Na co zwracamy uwagę przy rozpatrzeniu podań? Ilość kar Historia gracza na serwerze Czas gry Wzór Imię: Wiek: Staż na serwerze: Discord: W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Jeśli tak, za co i kiedy?: Opisz się w kilku zdaniach: Dlaczego właśnie TY?: Ekipa FiveLife życzy wszystkim powodzenia. Podania będą przyjmowane do 04.06.2023 23:59 6 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatriX1221 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) jednak nie chce Edited May 30, 2023 by PatriX1221 1 10 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Likoss123 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) Imię: Alek Wiek: 21 Staż na serwerze: 1825 Godzin Discord: Likoss123#1221 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: 13:00 do 24:00 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Miałem 2 razy muta bodajże w tam tym roku, oraz perma też w poprzednim roku lecz od kilku miesięcy nie otrzymałem żadnego warna oraz żadnej kary. Opisz się w kilku zdaniach: Witam nazywam się Alek, posiadam 21 lat jestem po szkole samochodowej o tematyce Technik Mechanik. Jestem dość opanowaną oraz przyjazną osobą na serwerze, która nie stwarza problemów. Staram się dawać z siebie 100% w każdej dotyczącej sytuacji, oraz utrzymuję zimną krew w ciężkich warunkach. Dlaczego właśnie TY?: Byłem już na kilku małych serwerach MTA w administacji, także jako tako doświadczenie posiadam z tym stanowiskiem i mam nadzieję, że dostanę szansę i pokaże siebie jak z najlepszej strony, oraz chciałbym życzyć powodzenia wszystkim. Edited May 29, 2023 by Likoss123 6 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldi1331 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) Imię: Mateusz Wiek: 19 Staż na serwerze: 5013h Discord: Baldi#2009 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: zależy, w przedziale 10-19. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Byłem, ale dawno. Jeśli tak, za co i kiedy?: Jedyne co pamiętam to za odwalanie, które sam sobie dałem. Opisz się w kilku zdaniach: Siema, jestem Mateusz. W wolnym czasie lubię obstawiać zakłady bukmacherskie oraz pograć na kompie. Interesuje się motoryzacją. Dlaczego właśnie TY?: Chciałbym spróbować ponownie swoich sił w ekipie FL. Edited May 29, 2023 by Baldi1331 14 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteqtomarka Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Bartek Wiek: 15 Staż na serwerze: 985h Discord: Barteqk#4538 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: przeważnie od 12-23/24 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): tak Jeśli tak, za co i kiedy?: małe kary typu zabranie prawka lub wulgaruzmy Opisz się w kilku zdaniach: Jestem Bartek i mam 15 lat. Jestem asertywną i ambitną osobą która dąży do swojego celu. Dlaczego właśnie TY?: Mam sporo czasu i ambicji na to żeby pomagać innym. Sporo osób nie wyobraża sobie mnie na tej randze jednak wieżę że ona by poprawiła moją opinię wśród innych graczy 2 34 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hycus Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Alan Wiek:19 Staż na serwerze: na serwerze jestem od 1 Maja 2019 (łączny czas na serwerze 32dni) Discord:TRXUBLED.#9999 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?:zależy to od dnia, zazwyczaj od samego rana aż do wieczora gdy mam wolne. Jeśli nie to w godzinach wieczornych 18:00-00:00 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Nie, nigdy nie byłem karany na serwerze. Bynajmniej nie pamietam abym jakieś kary dostawał. Jeśli tak, za co i kiedy?: Opisz się w kilku zdaniach: Jestem doświadczonym graczem z szeroką wiedzą na temat gry GTA V i jej społeczności. Posiadam umiejętności komunikacyjne, które pozwalają mi skutecznie rozwiązywać konflikty i utrzymywać pozytywną atmosferę na serwerze. Moje cechy to cierpliwość, obiektywizm i umiejętność podejmowania szybkich i trafnych decyzji. Zawsze staram się być sprawiedliwy, wspierać rozwój społeczności i dbać o zgodność z zasadami i regulaminem serwera. Dlaczego właśnie TY?: Wydaje mi się że jestem odpowiednią osobą do pełnienia roli supporta na serwerzez kilku powodów. Po pierwsze, posiadam duże doświadczenie jako moderator w innych społecznościach internetowych (byłem moderatorem na jednym z większych serwerów minecraft) co sprawia, że mam wiedzę na temat moderacji i rozwiązywania konfliktów. Po drugie, mam głęboką znajomość gry GTA V, jej mechaniki, zasad i społeczności, co pozwala mi lepiej zrozumieć potrzeby graczy i efektywnie reagować na problemy związane z serwerem. Ponadto, jestem cierpliwy, obiektywny i podejmuję szybkie i trafne decyzje, co jest kluczowe w roli moderatora. Pragnę tworzyć pozytywną atmosferę na serwerze, wspierać rozwój społeczności i zapewniać sprawiedliwość dla wszystkich graczy. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexteryep Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) Imię: Wojciech Wiek:16 Staż na serwerze: 2448h Discord: Wojtas .#3377 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Praktycznie codziennie od 16:00 - 02:00 (wiadomo są jakieś wyjątki wyjazdy, sprawy prywatne) Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: 11.08.2022 - Handel/ogłoszenia na g/p 13.10.2022 - Taranowanie 11.02.2023 - Taranowanie Opisz się w kilku zdaniach: Mam na imię Wojciech, uczęszczam do 2 klasy technikum informatycznego. Na co dzień spędzam czas przy komputerze oraz uwielbiam wychodzić z ziomkami na dwór pojeździć rowerem jak już pogoda na to pozwala. Moimi zainteresowaniami są: składanie komputerów, motoryzacja. Lubię grać na serwerze FiveLife. Dlaczego właśnie TY?: Uważam, że jestem osobą bardzo pomocną oraz z każdym potrafię dójść do porozumienia. Jestem bardzo aktywny, myślę, że przez danie mi szansy nie zawiedziecie się i godnie będę reprezentować Ekipe FiveLife. Do tego dużą ilość czasu przebywam z osobą będącą w moderacji i wiem mniej więcej na czym to polega. Mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam z rodzinką. Edited May 30, 2023 by Dexteryep 2 1 6 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENIOxD Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) Imię: Patryk Wiek: 26 Staż na serwerze: 1.5 miesiąca. [380h i rośnie] Discord: ENIOxD#7524 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: +/- po 10-15h dziennie. [godziny są bardzo losowe.] Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Nie, jakoś do tego mi nie po drodze. Jeśli tak, za co i kiedy?: Opisz się w kilku zdaniach: Jestem Osobą Spokojną, lecz posiadam w sobie nutkę temperamentu. Nie lubię robić czegoś pochopnie. Przez wykonywaną pracę, posiadam więcej czasu na grę, co za tym idzie, więcej czasu spędzonego na serwerze. Od niedawna zacząłem pełnić funkcję prezentera radiowego FL. Dlaczego właśnie TY?: Lubię pomagać jak również być pomocny. Staram się wykonywać swoje obowiązki sumiennie i ze starannością co do milimetra. Posiadam doświadczenie z innych serwerów [vc-mp, MTA, sa-mp] Jeśli coś robię, to wykonuje to na 100% a czasem nawet powyżej. Bardzo szybko się uczę. Ten serwer i pełnienie funkcji supporta, byłaby dla mnie powiewem świeżości i jeszcze większym zaangażowaniem. Edited May 29, 2023 by ENIOxD 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroshi Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Maciej Wiek: 26 Staż na serwerze: 4262h Discord:Yaroshi#6322 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: To będzie zależne jak przypada mi zmiana w pracy( rano w przedziale 8-12 a popołudnie 15-22 oczywiście w weekendy do bólu mogę być) Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Pierwszy Mut 2019 za wulgaryzm od dragonusa a potem dwa muty od Nyka za skargi na forum za obrazę na voice 2020/2021 Opisz się w kilku zdaniach: Witam nazywam się Maciej. Jestem aktualnie pracownikiem w firmie koreańskiej Dong Yang Mława i jestem jako operator wózka widłowego. Interesuje się wrestlingiem (maniak WWE oraz AEW). Lubię słuchać muzyki każdego gatunku jeśli wpadnie w ucho to mogę godzinami ja słuchać. Interesuje się też motoryzacją (jestem wielkim fanem amerykańskich muscle carów). Dlaczego właśnie TY?: Zostanie członkiem ekipy FiveLife jest mym ostatnim celem by osiągnąć. Chciałbym się wykazać jako support i starać pomóc innym graczom jak i administracji. 5 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiMnYxD Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Jakub Wiek: 20 Staż na serwerze: 6669h Discord: ZiMnY#2338 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: 15:00 - 02:00 zależy czy jest co robić Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Zdarzyły się jakieś mute czy prawka ale to dawno temu Opisz się w kilku zdaniach: Eo, jestem Kuba w wolnych chwilach lubię tracić $ na keydropie oraz czas na serwerze fivelife. Moje zainteresowania to motoryzacja, informatyka oraz Wolnolukasz Dlaczego właśnie TY?: Uważam że nadaję się na to stanowisko bo mam dużo wolnego czasu oraz lubię pomagać graczom na serwie. Pozdrawiam 2 2 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkrobekTV Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Mikołaj Wiek: 19 Staż na serwerze: 1370h Discord: SkrobekTV#7986 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: od 9:00 do 12:00; od 18:00 do 00;00 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Nigdy nie byłem karany banem za nieuczciwość lub oszustwo, ale jakoś rok temu dostałem mute i to była największa kara jaką miałem. Opisz się w kilku zdaniach: Nazywam się Mikołaj i w tym roku zakończyłem naukę w Liceum, dzięki czemu mam teraz dużo czasu na rozwijanie swoich pasji, czy poświęcenie trochę czasu na rozrywkę jaką jest spędzanie czasu na FiveLife. Dokładniej ukończyłem kierunek medyczno-przyrodniczy, interesuje się biologią i rzeczami, które są połączonymi z biologią. Aktualnie mam najdłuższe wakacje w życiu, więc jestem w stanie poświęcić dużo czasu na pomoc graczom. Jestem osobą, która jest cierpliwa, potrafi wysłuchać drugiej osoby, a także jestem dobrym mediatorem w rozwiązyuwaniu sporów. Dlaczego właśnie TY?: Jak już wcześniej wspomniałem, aktualnie mam najdłuższe wakacje, między zakończeniem szkoły a udaniem się na studia. Jestem w stanie poświęcić dużo czasu, na pomoc graczom, potrafie wykonywać polecenia, lubię rozmawiać z graczami i zapewniać im dobrą atmosferę. Dodatkowo, przyglądam się pracy moderatorów i już od dawna, gdyż gram na serwerze od prawie samego początku jego powstania. (ID systemowe: 7115) 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewusiek Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) Imię: Adrian Wiek: 19 Staż na serwerze: 1255h Discord: Lewusiek#4444 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Od 10:00 do 22:00 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak (Jeśli ostrzeżenia się liczą) Jeśli tak, za co i kiedy?: Na początku swojej rozgrywki napisałem ogłoszenie na czacie globalnym Opisz się w kilku zdaniach: Cześć, jestem raczej cichszą i spokojną osobą, kochającą motoryzację oraz luźne przejazdy autem wieczorem. Na serwerze staram się jak najbardziej być opanowanym i przyjaznym graczem nie wchodzącym nikomu w drogę. W tym roku skończyłem szkołę, przez co mam wiele wolnego czasu na pełnienie takiej roli. Dlaczego właśnie TY?: Chciałbym móc bardziej zaangażować się w serwer, pomagać graczom rozwiązywać ich problemy i spróbować się w roli supporta. Edited May 29, 2023 by Lewusiek 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDress2 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Kacper Wiek: 18 Staż na serwerze:1600h Discord:Sallamossa#3581 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Weekend - całodobowo a w tygodniu w godzinach wolnych od szkółki Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): TAK Jeśli tak, za co i kiedy?: w 23 roku 3 kary (taran , toksyczność) , od 2019 do 2020 trochę się odwalało Opisz się w kilku zdaniach: Witam jestem Kacper . Aktualnie jestem na 3 roku w liceum na profilu Mat-Fiz oczywiście jak każdy w moim wieku w wolnym czasie lubię pograć sobie w komputer lub wyjść ze znajomymi . Interesuje się na ogół motoryzacją i body buildingiem. Uważam się za osobę otwartą i chętną do pomocy. Dlaczego właśnie TY?: Chciałbym się sprawdzić w roli pomocnika przy ogarnianiu tego serwerka. Gram w Gta V od samego wydania wiec wiedze mam sporą co może przyczynić się do pomocy innym w wielu kategoriach odnośnie gry jak i serwera na którym gram od 2019 roku. 2 5 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ssiema Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię:Adam Wiek:19 Staż na serwerze:2115 godzin Discord:Whot?#4631 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: to zależy od dnia ale najczęściej to to godziny wieczorne i popołudniowe Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Niestety tak każdy był kiedyś młody i głupi Jeśli tak, za co i kiedy?: Jakieś pomniejsze prawa jazdy i muty oraz kilka banów na łączny czas około pół roku ale od ponad półtorej roku jestem bez jakiej kolwiek kary tak jak mówiłem każdy był kiedyś młody i głupi a ludzią warto dawać kolejne szanse Opisz się w kilku zdaniach: Jestem Adam na codzien interesuje sie motoryzacją mam własne auto pod budżetowy projekcik dla zabawy w wolnym czasie gram sobie na serwerku jako przykładny policjant . Mam w tym roku egzaminy zawodowe wiec teraz mniej bywam na serwerze z powodu nauki ponieważ w momencie pisania tego podania za 4dni mam pierwszy egzamin zawodowy . ogólnie jestem miłym pomocnym człowiekiem jak i graczem Dlaczego właśnie TY?: Uważam że dobrze bym sić sprawił na tym stanowisku nie jestem konfliktowy i wolę spory rozwiązywać rozmową Poza tym jedyne czego mi brakuje do szcześcia na serwerze to stanie się członkiem grupy FiveLife 2 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrosus Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Piotr Wiek: 19 Staż na serwerze: 3100h Discord: Petrosus#9334 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Godziny wieczorne/południe Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak. Jeśli tak, za co i kiedy?: Ucieczka z serwera podczas pościgu. Opisz się w kilku zdaniach: Mam na imię Piotrek, mam 19 lat. Interesuje sie w głównej mierze motoryzacja i budową maszyn. Skończyłem szkołę jako technik pojazdów samochodowych. Swój wolny czas poświęcam znajomym oraz serwerowi FiveLife. Jestem osobą spokojną aczkolwiek stanowczą. Lubie zbierać grzyby Dlaczego właśnie TY?: Gram na serwerze dłuższy czas i chciałbym spróbować swoich sił w administracji, lubię aktywnie spędzać czas na serwerze i stwierdzam że jestem w stanie dobrze sprawdzić się w tej roli. Jestem żetelny, lojalny oraz odpowiedzialny. Zawsze staram się zachować profesjonalizm i szanuję zasady obowiązujące na serwerze. Chciałbym aktywnie uczestniczyć w rozwoju serwera, przyczyniając się do moderacji czatu, rozwiązywania sporów oraz dbania o ogólne dobro społeczności. 5 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolwiol Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Bartek Wiek: 21 Staż na serwerze: 3453h Discord: Bartek#9500 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Różnie, w zależności od dnia Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Zdarzyły się jakieś drobne przewinienia (wyciszenia, prawka) Opisz się w kilku zdaniach: Jestem Bartek, na co dzień studiuję na polibudzie. Interesuję się motoryzacją, sportem. W wolnych chwilach gram na najlepszym polskim serwerze RPG (na FiveLife jeśli to nie jest dla wszystkich jasne). Dlaczego właśnie TY?: Myślę, że jestem odpowiednią osobą, która może zasilić ekipę administracji. Mogę poświęcić sporo czasu na pomoc innym graczom, wykazując się przy tym cierpliwością i wyrozumiałością. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naimad424 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Jakub Wiek: 20 Staż na serwerze: 4749 godzin (Rejestracja 15 marca 2019) Discord: naimad#5897 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Aktualnie na tygodniu poniedziałek-piątek staram się łączyć prace z wolnym czasem i gram głównie wieczorami około 17-22, a w weekedny od około 12 do 21 może 22 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Gdzieś na początku mojej przygody z serwerem dostałem bana na 2 miesiące za Bugowanie DM, i jakiś rok albo 1,5 roku temu dostałem bana na 3 godziny za utrudnianie rozgrywki, zdarzało się także kilka warnów za jazde pod prąd, taranowanie itp. oraz kilka mutów za toksyczność na chat (na okres 3dni) Opisz się w kilku zdaniach: Mam na imię Kuba, w kwietniu ubiegłego roku ukończyłem technikum na profilu technik pojazdów samochodowych gdzie udało mi się zdobyć tytuł technika. Interesuje się motoryzacją, elektroniką, piłką nożną oraz muzyką. W wolnych chwilach spędzam czas na serwerze. Dlaczego właśnie TY?: Jestem osobą cierpliwą, uczciwą oraz pomocną. Staram się pomagać nowym graczom tłumacząc krok po kroku mechaniki rozgrywki, dając im wskazówki na dalszą grę, czasami proponuje im można powiedzieć współprace zapraszając do organizacji gdzie mają ze mną kontakt praktycznie cały czas. W dodatku można powiedzieć, że od kilku lat jestem liderem w organizacji Spółdzielnia Somsiedzka [S.S] czyli swego czasu jeden z większych organizacji na serwerze. Przez ten czas wiele nauczyłem się o funkcjonowaniu niektórych funkii. Jestem osobą która do każdej sytuacji stara się podejść z chłodną głową, nie podejmując działań zbyt szybko i radzącą sobie ze stresem. Staram się traktować osoby na równi nie zależnie od posiadanego levelu lub funkii którą sprawuje na serwerze. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fawn Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Maciej Wiek: 16 Staż na serwerze: 1870h Discord: Fawn#8163 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: 14-18/20-23 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: zdarzyło się kilka warnów, ostatni był za handel na czacie globalnym we wrzesniu zeszłego roku Opisz się w kilku zdaniach: Cześć, jestem Maciej. Obecnie uczęszczam do liceum ogólnokształcącego. Od małego interesuje się motoryzacją przez wszystkie tego słowa znaczeniu od samochodów czy motocyklów po ciągniki siodłowe czy autobusy. Nawet posiadam swojego ,,szrota'', przy którym wraz z ojcem spędzamy sporo czasu. W wolnym czasie lubie pograc sobie na kompie,spędzac czas ze znajomymi czy pójść na rybki. Dlaczego właśnie TY?: Jestem osobą ambitną i sumienną, łatwo nawiązuje relację z nowymi osobami i dobrze czuje się w nowym gronie. Swoje cele staram się wykonywać od początku do samego końca. Posiadam dobrą opinię na serwerze. Jestem w stanie spędzać sporo czasu na serwerku przez co bez problemu mogę pomóc wielu graczom w potrzebie. Jestem człowiekiem, który nigdy nie zostawi nikogo w potrzebie. 1 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasniak011 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) Imię: Łukasz Wiek: 19 Staż na serwerze: na chwilę obecną 1416h Discord: .pasniak.gg#4550 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: 13-23 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak byłem karany warnami. Banów nie mialem Jeśli tak, za co i kiedy?: przekleństwa, ostatni warn z miesiąc temu. Opisz się w kilku zdaniach: Siemka, jestem Łukasz mam 19 lat. Chodzę do 4 technikum [Technik usług gastronomicznych] Jeżdzę sobie autkiem do szkoły codziennie. Dobrze w miare się ucze. Dla relaksu gram w gta 5. Po szkole będę chciał iść na studia. Dlaczego właśnie TY?: Dlaczego? Jestem w stanie dużo przyswoić nauki oraz informacji w krótkim czasie. Szybko się ucze, jestem sumienny. Lubie poznawać nowe osoby. Chciałbym się sprawdzić w roli Supportera. Byłem wiele razy Pomocnikiem/Moderatorem w innych grach i wychodziło mi to bardzo dobrze. Jestem w stanie niekiedy poświęcić dużo czasu na gre na serwerze gdy mam wolne dni. Dużo razy gdy widze na serwerze nowego gracza, staram mu się pomóc oraz wytłumaczyć co tutaj się dzieje i jak ma zacząć. Edited June 4, 2023 by pasniak011 skończył mi sie discord nitro i zmienił mi sie tag nicku na discord. 1 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4M1Lo5 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Kamil Wiek: 25lat Staż na serwerze: od 9 grudnia 2018 roku, na chwile obecna 1918 godzin Discord: K4M1Lo5#1584 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Najaktywniejszy jestem w godzinach porannych między 6 - 12. Popołudniu różnie, w zależności jak mam zmianę w pracy. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Nie byłem. Jeśli tak, za co i kiedy?: Nie dotyczy. Opisz się w kilku zdaniach: Lubię pomagać innym i chętnie dzielę się swoją wiedzą. Traktuje swoje obowiązki osobiście, stale podwyższając sobie poprzeczkę, aby zadowolić innych, jak w pracy tak i w domu. Łatwo nawiązuje nowe kontakty i znajomości. Spełniam wszystkie wasze warunki które podaliście przy rekrutacji. Dlaczego właśnie TY?: Ostatnie poł roku spędzam, każdą wolną chwile na serwerze. Swoim doświadczeniem, znajomością regulaminu jestem pewien, że będę idealnym kandydatem na rangę Support. 1 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mxsiek_ Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) Imię: Michał Wiek: 18 Staż na serwerze: 407h i rośnie Discord: M X S I E K#0255 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Po południu 16-22 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Nie Jeśli tak, za co i kiedy?: - Opisz się w kilku zdaniach: - Dlaczego właśnie TY?: Chciałbym przede wszystkim zwiększyć aktywność w postaci pomocy graczą, np. często widzę na globalnym czacie czy ktoś przyjmie report a ostatecznie ten gracz nie otrzymuje pomocy, też jestem w stanie poduczyć się w kwestii pomocy i z jakimi problemami borykają się gracze z społeczności serwera. Także mam dużo czasu by poświęcić na pracę na serwerze, czasem się zdarzy że coś może wypaść bo każdy ma swoje problemy w życiu ale jestem dyspozycyjny zazwyczaj, także uwielbiam ten serwer i czekam na dalszy rozwój na który bardzo liczę oraz mam kilka pomysłów jakie mogły by znaleźć miejsce na serwerze. 😊 Edited May 29, 2023 by Mxsiek_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lifi Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Kacper Wiek: 21 Staż na serwerze: 1527h Discord: Lifi#0171 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Zależy od zmiany w pracy, czasem cały dzień, czasem cala noc. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Obraza administracji, ponad rok temu. Czasem wpadł też jakiś mute. Opisz się w kilku zdaniach: Mam na imię Kacper i jestem korpo szczurem. Pracując zdalnie skupiam się głównie na graniu na FL. Lubię oglądać sobie F1 i udawać, że jestem Verstappenem w swoim Leonie 2.0 TDI. W niedalekiej przyszłości chcę zrobić licencje ATPL i zostać pilotem. Dlaczego właśnie TY?: Ponieważ lubię integrować się z innymi graczami i pomagać im w potrzebie. Fakt bycia zdolnym do szerzenia pomocy na skale całego serwera, na pewno sprawiłby mi przyjemność oraz zmotywował do wypełniania swoich obowiązków jak najlepiej tylko potrafię. Często jestem aktywny w godzinach, kiedy nikogo z zielonych nie ma na serwerze, więc swoją obecnością mógłbym zapełnić tą lukę. Pozdrawiam 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guziol542 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) Imię: Michał Wiek: 29 lat Staż na serwerze: Od pierwszych dni startu serwera na RAGE MP, obecnie 5860h, ponad 244 dni rozrywki. Discord: Guziol542#4915 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Codziennie w godzinach 8-10 rano oraz 20-24 Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: Nie licząc warnów to 1 kara i bardzo dawno temu. Opisz się w kilku zdaniach: Siema, z tej strony Michał, mam 29 lat. Jestem osobą komunikatywną, pozytywnie nastawioną do ludzi. Łatwo nawiązuję kontakt z innymi. Sumiennie i dokładnie wykonuję swoje obowiązki. Na co dzień pracuje i rozwijam własne gospodarstwo rolne. Poza tym interesuje się motoryzacją, elektroniką oraz nowinkami z branży rolnictwa. W czasie wolnym od obowiązków spędzam czas na serwerze. Lubię też pograć w farminga. Dlaczego właśnie TY?: Jestem pewny, że świetnie sprawdzę się na randze jako Support. Mimo kilku drobnych kar, nie popełniam już tych samach błędów od dłuższego czasu. W tym nienaganna służba w LSPD od czasu powrotu. Jeśli tylko jest możliwość, to pomagam nowym graczom. Bardzo dobrze znam serwer i jego mechanikę. Sądzę, że jako osoba uczciwa i sympatyczna do społeczności serwera podołam codziennym obowiązkom ekipy FiveLife. Pozdrawiam Guziol542 Edited May 30, 2023 by Guziol542 literówka 2 7 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milicjant4 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: MarcinWiek: 24 lataStaż na serwerze: 3620 godzinDiscord: milicjant4#4444W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: Mam pracę trójzmianową, więc godziny aktywności są zależne od danego tygodnia. Z pewnością byłbym w stanie spędzać na serwerze po kilka godzin dziennie. Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): 1x zakaz prawa jazdyJeśli tak, za co i kiedy?: Taranowanie, dawno temu (2019-2020?) Opisz się w kilku zdaniach: Nazywam się Marcin, pracuje jako kierowca. Interesuje się motoryzacją oraz modelarstwem. Posiadam sporą kolekcję modeli pojazdów z czasów II Wojny Światowej. Wolny czas spędzam w garażu i przy komputerze, grając ze znajomymi. Dlaczego właśnie TY?: Na serwerze spędziłem sporą liczbę godzin, dzięki którym dobrze poznałem jego tajemnice i mechaniki. Jestem spokojnym oraz pomocnym graczem, od 2019 roku otrzymałem jedynie jeden zakaz prawa jazdy. Mimo, że przez ostatni czas mam przegraną niską liczbę godzin z powodu braku motywacji do gry, to w przypadku otrzymania szansy w administracji mógłbym zagwarantować wysoką aktywność. Chciałbym sprawdzić się w pomocy innym graczom. Z wyrazami szacunku. milicjant4 1 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enemy5 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Imię: Bartek Wiek: 20 Staż na serwerze: 21 czerwca 2021 Discord: Enemy5#2232 W których godzinach jesteś najaktywniejszy/a na serwerze FiveLife?: najczęściej wieczorami ale zdarza się że jestem także rano Czy byłeś/aś karany/a? (Tak/Nie): Tak Jeśli tak, za co i kiedy?: no napisanie tylko jednemu graczowi że jest 60 ale to jakoś było na początku rozgrywki Opisz się w kilku zdaniach: Na codzień w życiu pomagam przypadkowym osobom, biorę udział w wolontariacie dla lokalnego hospicjum bądź jak co roku uczestniczę podczas WOŚP jako Wolntariusz z terminalem. Oczywiście pracuję jako kurier Pyszne.pl, ukończyłem technikum z zawodem Technik informatyk + Esport, zajmuję się naprawą/handlem podzespołami komputerowymi od retro po te najnowsze, podejmuję się każdej możliwej pracy czy to na imprezach typu Opener czy nawe Lotos Gdynia Aerobaltic. Dlaczego właśnie TY?: Swoje czasy świetności miałem w administracji na pewnym serwerze na S... na platformie mta gdzie miałem ponad 2000h stażu na serwerze gdzie 3/4 czasu spędziłem w administracji, łapiąc graczy sprzedających majątki. Niestety moje życie się zmieniło w tamtym czasie i miałem duże załamania psychiczne co się obiło do dnia dzisiejszego (no niestety ktoś mi tam podpadł i wyrzuciłem na niego brudy), czasami niestety mogę być zrzucony z równowagi ale zawszę wolę wyjaśnić graczowi możliwe opcje np. unbana itd. oczywiście najpierw wolę się spytać wyższej rangi czy przyjmuje takową decyzję. W kwestii pomocy zawsze mogę pomóc graczowi np. gdy się pyta o cenę salonową/komisu danego pojazdu to mogę go odsyłać do stronki robopryczi. Widzę tu małe problemy z rozpatrywaniem skarg oraz reportów, oczywiście jestem typem osoby która lubi siedzieć w logach xD kiedyś na mta latałem z nickiem Logger5 no byłem jak jedna wielka baza danych 😆 ale wiadomo każdy z nas inaczej się zachowuje lecz każdy powinien mieć szanse w swoim życiu na to co marzy. Lubie często gadać z przypadkowymi ludzmi o różnych niby pierdołach z zakresu IT/Gamingu itd. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts