Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Dołącz do ekipy FiveLife

_WirluS_
 Share

Recommended Posts

rekrutacja.png

Witam graczy! W dniu dzisiejszym, poszukujemy kilku chętnych osób które są gotowe, aby zaangażować się w życie projektu FiveLife. W związku z tym chcemy ogłosić, iż otwieramy rekrutację do Supportu.

Jakich osób potrzebujemy? 

• chętnych pomocy w rozwoju serwera
  • Cierpliwych
  • opanowanych 
  • Aktywnych
  • Odpowiedzialnych

Na co zwracamy uwagę przy rozpatrzeniu podań ?

• Ilość kar 
  • Historia gracza na serwerze
  • czas gry

Wzór

Imie:

staż na serwerze :

Discord:

Ilość kar : 

Powiedz coś o sobie :

Dlaczego ty :

Ekipa FiveLife życzy wszystkim powodzenia.

Rekrutacja trwa do 07.10.2022

• Like 4
  • Haha 1
  • I am for 4

Imie: Bartłomiej 

Starz na serwerze : image.png.3b245a8307a8d63a421a88610cc967ed.png

Discord: Bartolomeo#4089 

Ilość kar : 3/4 nie pamiętam dokładnie 

Powiedz coś o sobie : Witam tu Bartek mam 17 lat chodzę do szkoły branżowej 1 stopnia na profil Kierowca mechanik. Moją pasją jest motoryzacja którą jaram się od małolata lubię też grać w kosza i oczywiście w gry jak każdy z nas. 

Dlaczego ty : Ponieważ jestem miły oraz pomocny spędzam dużo czasu na serwerze, chciałbym pomagać nowym graczom, spróbować i nauczyć się czegoś nowego , dawać przykład innym.

• Like 1
  • Haha 1
  • I am against 6

Imie: Bartek

Staż na serwerze : Na chwilę w której pisze podanie 144 dni

Discord: barteek#8380

Ilość kar :  8 kar posiadam, lecz bana nigdy nie miałem.

Powiedz coś o sobie : Nazywam się Bartek, uczęszczam do technikum. Pasjonuje się Motocyklami oraz ich mechaniką, a tak to w wolnym czasie to lubię sobie na siłownie pójść kilka razy w tygodniu. Można się zdziwić, że mam nick Szymonek a nazywam się Bartek, cóż wszystko zaczęło się od innej gry ale myślę że nie ma sensu się tutaj wypowiadać na ten temat bo podanie by było za długie po prostu.

Dlaczego ty : Jestem aktywnym graczem i mogę poświęcać dużo czasu na serwer, nie posiadam dużej ilości kar i się dobrze dogaduje z większością graczy. 
Od kiedy pamiętam chciałem się spróbować w roli supporta, nawet jako gracz lubię pomagać początkującym jak i tym którzy grają tutaj długo. 

Edited by Szymonek
  • I am for 11
  • I am against 1

Imie: Maciej

staż na serwerze : 3643h (151 dni +/-)

Discord: Yaroshi#6322

Ilość kar : 2x na voice 2/3 na chat i warny za swoja nieuwage, Bana nie posiadalem 

Powiedz coś o sobie : Witam, nazywam sie Maciej. Mam 25 lat na karku. Jestem 4 letnim pracownikiem pod Firmy LG Electronics (3 lata FineAltech jako magazynier oraz soon Rok jako operator wozka widlowego w DongYang Electronics). Interesuje sie Wrestlingiem (ulubione Show zapasnicze to WWE AEW oraz NJPW). Takze interesuje sie muzyka typu Hardstyle itd, oczywiscie takze rock metal.

Dlaczego ty : Odkąd grałem na serwie zawsze chcialem sprobowac sił jako Supporter. Jestem gotów pomoc nowym graczom oraz pomoc wam Administracji w obowiazkach.

Pozdrawiam i zycze kazdemu Powodzenia 

Yaroshi.

• Like 1
  • Haha 1
  • I am for 4
  • I am against 12

Imie: Wojtek

staż na serwerze : 49d20h

Discord: Wojtekxd#5772

Ilość kar: 0

Powiedz coś o sobie : Nazwam się Wojtek, mam 22 lata i ciskam na koksowni na 4 brygadowce. Cechuje mnie sumienność, punktualność, duży spokój i zrównoważenie. Interesuje się motoryzacją oraz militariami.

Dlaczego ty : Uważam, że jestem idealnym kandydatem na to stanowisko ponieważ przede wszystkim jestem bardzo dojrzałą osobą jak na swój młody wiek, życie nauczyło mnie wiele także wiem jak zachować się w poszczególnych sytuacjach. W pracy która jest bardzo ciężka nauczyłem się dowodzić zespołem oraz działać pod wpływem czasu czy stresu. Przede wszystkim znam swoje miejsce w szeregu, wiem co mogę, czego nie oraz trzymam się zasad. Pomimo pracy na 3 zmiany, zawsze znajdę czas na grę tj. dziennie od 3 do 6 godzin. 

• Confused 1
  • I am for 1

Imie: Szymon

staż na serwerze : 1760 h gram od 2019 roku. 

Discord: Bralo#0591

Ilość kar :  Nie pamiętam, moja ilość kar jest dosyć znikoma większość w 2019 roku przez niezapoznanie się z regulaminem.

Powiedz coś o sobie : Cześć mam na imię Szymon mam 22 lat. W życiu na co dzień pracuje w firmę ochroniarskiej i jeżdżę w grupie interwencyjnej oraz zabezpieczam imprezy masowe, w wolnej chwili albo gram tylko tutaj na serwerze albo spędzam czas w garażu i składam moją czerwoną bestie. Z charakteru jestem osobą odpowiedzialną, kulturalną, pomocną oraz z dużą dawką dobrego humoru.

Dlaczego ty : Myślę że jako iż staram zawsze się pomóc nowym jak i starszym graczą ranga by tylko pomogła mi to robić na szerszą skale oraz przez moją odpowiedzialność, stanowczość oraz kulturę godnie bym reprezentował serwer.

Pozdrawiam Szymon aka Bralo 

• Like 1
  • I am for 7

Imie: Mateusz 

Staż na serwerze : 5133h (na obecną chwile)

Discord: MATIX#4571

Ilość kar : 1 ban (wykorzystywanie błędów serwera) który był 2 lata temu od tego czasu miałem mało, kar kilka mutów i kilka razy zabrane mi zostało prawo jazdy 

Powiedz coś o sobie : Witam, mam na imie Mateusz, chodzę do 4 klasy technikum o profilu informatycznym. W wolnym czasie grywam na serwerze lub oglądam filmy.

Obecnie posiadam wiele wolnego czasu który mogę spędzić na serwerze pomagając graczom. Jestem osobą która szybko się uczy i nie ma problemów z poznawaniem nowych osób czy też z wykonywaniem obowiązków. 

Dlaczego ty : Jestem aktywny codziennie (również w nietypowych godzinach) oraz często służe pomocą na discordzie serwerowym, również pomagam nowym graczom w przedstawieniu rozgrywki na serwerze.

• Like 5
  • Haha 21
  • I am for 20
  • I am against 12

Podanie na Supportera

Imię

Nazywam się Damian.

Mam 18 lat.

Staż na serwerze

Na serwerze gram niecałe dwa lata, przez ten okres udało mi się zebrać ponad 1100 godzin w grze.

Discord

Ditru#3636

Ilość kar 

Zero, nigdy nie otrzymałem kary - w głównym tego słowa znaczeniu. Jedynie raz otrzymałem ostrzeżenie.

Powiedz coś o sobie

Jestem osobą, która zawsze z wielką starannością podchodzi do zadanych celów. Często potrafię poświęcić własny czas, w którym mogłem robić coś co sprawia mi radość, tylko po to, aby komuś pomóc, czy go wesprzeć. Najlepsze jest to, że nie muszę się do tego zmuszać - ponieważ sprawianie radości innym jest niemalże moim paliwem w życiu. Mam pasję, marzenia, ale nawet to nie jest dla mnie tak istotne jak świadomość, że komuś pomogłem. I nawet jak czasem nie widzę tego efektu, czy nie otrzymam podziękowań, to nie zraża mnie to - co uważam za istotne na funkcji supportera. Jestem osobą szczerą i otwartą, ale niestety czasem brakuje mi pewności siebie - nie powstrzymuje mnie to jednak przed wiarą w to, że to co robię jest słuszne. 

Dlaczego ty

Dlaczego ja? Tak jak wspomniałem wyżej: jestem osobą, która potrafi w stu procentach poświęcać się celowi, a także czerpiącą radość z pomagania innym. Nie są to słowa rzucane na wiatr, ponieważ udowadniam to od początku rozgrywki jako swego rodzaju “wikipedia” czatu globalnego czy kanału pomocy na discordzie - na którego archiwum posiadam 136 odpowiedzi na łącznie 6 zakładkach, które niejednokrotnie były bardzo rozbudowane i nieraz wymagające długiego poszukiwaniu w sieci. Nie mam z nikim zatargu na serwerze, a raczej wręcz przeciwnie - jeszcze nie spotkałem się z obraźliwym słowem w moją stronę, ani nikt nie usłyszał go ode mnie. Często staram się wprowadzić nowych graczy na serwerze, niejednokrotnie zawierając z nimi znajomość na dłużej i pomagając im rozpocząć rozgrywkę na serwerze. 

Poza wymienionymi powyżej właściwie znam ten serwer jak własną kieszeń. Posiadam wiedzę w każdym zakresie serwera - z perspektywy zwykłego gracza. A także doświadczenie w grupach, w których mogę zapewnić, że z pewnością potrafię się wybić nienaganną postawą i wysoką aktywnością, która nie opiera się jedynie na byciu, a faktycznym tworzeniu czegoś co pozwala się pokazać z lepszej strony. 

Więc kończąc już i odpowiadając krótko na pytanie: ,,Dlaczego ty?”. Ponieważ jestem stworzony na to stanowisko. Nie moja postać w grze, nie gra aktorska, tylko faktycznie ja. Od kiedy pamiętam taki już jestem i wiem, że to się nie zmieni.

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia

Edited by Ditru
Drobna literówka
  • Like 6
  • I am for 12

Imię:

Wiktor

21

Staż na serwerze:

900 godzin

Discord:

SzafraN#2313

Ilość kar: 

null

Powiedz coś o sobie:

Mam na imię Wiktor. Pochodzę z województwa warmińsko-mazurskiego. Interesuję się muzyką, esportem i historią. Jestem sympatyczną osobą, nie lubiącą wdawać się w niepotrzebne dyskusje/kłótnie. Jestem komunikatywny, bardzo lubię rozmawiać z ludźmi i zawierać nowe przyjaźnie. Myślę, że to tyle o mnie😃

Dlaczego ty :

Dlaczego ja? Odpowiedź jest prosta - posiadam spore doświadczenie z niesienia pomocy z innych serwerów. Zawsze lubiłem reagować na raporty graczy, mimo że przez praktycznie cały czas robi się to samo, dla większości nudzi się po prostu taka nazwijmy to "praca" - nie dla mnie. Posiadam niecałe 900 godzin - ktoś może pomyśleć, że to dużo a ktoś mało - ja jednak myślę, że to wystarczająco żeby zdobyć o serwerze jakieś doświadczenie i spróbować jeszcze bardziej go ulepszać, będąc w ekipie serwera i pomagać nie tylko graczom, ale też i całej ekipie. Jestem skrupulatny, wszystkie powierzone mi zadania wykonam z jak najlepszym efektem. Jestem na bieżąco ze wszystkimi nowościami i aktualizacjami, które dzieją się na serwerze - to właśnie te czynniki sprawiają, że nie mam problemu z wejściem na discorda czy forum, żeby np. w przyszłości udzielić komuś pomocy. Myślę, że powyższymi argumentami przekonałem Szanowną Administrację co do mojej kandydatury. Pozdrawiam, SzafraN.

• Like 2
  • I am for 4

Imie: Patryk

Staż na serwerze : 264dni

Discord: PatriX1221#1503

Ilość kar : 10 (a ostatniego warna miałem 22.07.2021)

Powiedz coś o sobie : cześć :) jestem Patryk mam 22 lata (od 9lat mieszkam w Polsce, wcześniej mieszkałem 13lat w Holandii i chodziłem tam do szkoły)

przez ostatnie 2 lata odmieniłem troszkę swoje życie poprzez odchudzanie (zrzuciłem już 83kg i lecę po więcej)

w listopadzie zdałem prawko i jeżdzę fordem mondeo mk3 :D

Dlaczego ty : Ponieważ spędzam bardzo dużo czasu na tym serwerze i mam dość mało kar (zero banów) lubię pomagać ludziom i nigdy nie miałem z nikim spiny, zawsze jak ktoś się mnie o coś pyta np na discordzie lub w grze to staram się mu pomóc/doradzić itp :)

Byłem również w dwóch frakcjach, SE jako starszy organizator oraz w LSPD.

Zawsze starałem się jak mogłem aby gracze nie nudzili się podczas eventów.

Edited by PatriX1221
  • Like 3
  • Haha 10
  • I am for 13
  • I am against 6

Imię: Paweł

staż na serwerze: 2006134651_Beztytuu.thumb.png.ed0aac1063b58a37ede0fda741bf59e2.png

Discord: Arrow#2719

Ilość kar: Dawno nie dostałem, więc nie pamiętam.

Powiedz coś o sobie: Cześć jestem Paweł mam 22 lata i nudzi mi się w życiu.

Dlaczego ty: Byłem w administracji na serwerze, popełniłem błąd, i chciałbym jeszcze raz udowodnić swoją wartość.

• Like 5
  • I am for 14
  • I am against 1

Imie: Wojciech

Staż na serwerze : Na tą chwile 35 dni

Discord: Wojtas .#3377

Ilość kar : 1 ostrzeżenie za handel/ogłoszenia na g/p 

Powiedz coś o sobie : Witam, mam na imię Wojciech. Mam 16 lat i chodzę do 2 klasy technikum o profilu informatycznym.
 W wolnym czasie gram na serwerze zajmuje się składaniem komputerów oraz interesuje się motoryzacją.

Dlaczego ty: Ciężko odpowiedzieć na to pytanie ale, jestem bardzo aktywny na serwerze przez pewną część dnia  
( w godzinach 16:00 - 03:00) w tygodniu natomiast w weekend to już zależy od planów czasem coś wyleci 
a czasem mam dużo czasu jak to się mówi życie. Nie posiadam dużej ilości kar prawie w ogóle
więc myślę że nie powinno być problemu z jakąś moją historią na serwerze czy czymś podobnym.
Chciałbym się sprawdzić w takiej roli i pomagać innym gdy potrzebują  pomocy
 (potrafię pomóc nowym graczom jak i starszym).

• Like 3
  • Haha 1
  • I am for 3

Imie: Albert

staż na serwerze : image.png.79a95b271dec11078588636b72b3062c.png

Discord: GustaaV#7032

Ilość kar : Parę ostrzeżeń i raz prawko o ile dobrze pamiętam.

Powiedz coś o sobie: Jestem Albert, uczę się w kierunku technik mechatronik. Interesuje się motoryzacją, mechaniką samochodową/motocyklową, elektroniką oraz lekko kulturystyką. Jestem od paru lat zajawionym motocyklistom. 

Dlaczego ty : Jestem graczem od bardzo dawna, myślę że znam na tyle dobrze serwer, że byłbym w stanie pomagać na co dzień graczom. Uważam, że jestem bardzo pomocny i luźno umiem podejść do gracza. Posiadam również doświadczenie bycia administratorem, ponieważ w MTA często dostawałem się na rangi typu support/moderator/admin, a czasami byłem również właścicielem serwerów RPG. Oczywiście domyślam się, że może mieć się to nijak np. komendami do FiveLife'a, ale już wiem jak do różnych graczy z różnymi problemami podchodzić.

Pozdrawiam serdecznie
Życzę wszystkim powodzenia

GustaaV

• I am for 1

Imie: Marcin

Staż na serwerze: Gracz od: 2018-09-29 - 3362h

Discord: milicjant4#4444

Ilość kar: 1 (zabranie prawa jazdy)

Powiedz coś o sobie: Witam, jestem Marcin, mam 23 lata. Na co dzień pracuję jako kierowca. W wolnym czasie siedzę w garażu przy aucie lub na pc. Jestem osobą odpowiedzialną, pomocną oraz zazwyczaj mam dobry humor lecz wiem kiedy zachować powagę.

Dlaczego ty: Chciałbym spróbować czegoś nowego. Zawsze chciałem sprawdzić się jako członek ekipy serwera lecz nie było okazji. Jestem miły, pomocny i myślę, że umiem się z każdym dogadać. Mimo że nie mam dużej aktywności ostatnio to myślę, że znajdę czas aby dziennie spędzić parę godzin na serwerze. 

• Like 5
  • Haha 2
  • I am for 4

Imie: Michał

staż na serwerze :image.png.4e12bea2aa8ba78db865d13d2e3f1522.png

Discord: Piraciak#6639

Ilość kar:  z 10 (?) i są dosyć stare

Powiedz coś o sobie: Witam, mam na imię Michał mam 15 lat  chodzę do technikum o profilu technik elektronik, interesuję się naprawą oraz serwisowaniem urządzeń elektronicznych w wolnym czasie gram w różne gry m.in. tutaj na serwerze .

Dlaczego ty: Ponieważ spędzam dosyć dużo wolnego czasu tutaj na serwerze, staram się pomagać nowym graczom oprowadzając ich po serwerze czy też odpowiadając na pytanie na czacie globalnym.

Z pozdrowieniami Piraciako

• Like 2
  • I am for 5
  • I am against 3

Imie: Jakub

Staż na serwerze: 15 marca 2019 i na tą chwilę na serwerze spędziłem 3993 godziny

Discord: naimad#5897

Ilość kar: Kilka kar się przez te wszyskie lata zdarzyło zebrać z najważniejszych 1x Ban za Bugowanie DM na 2 miesiące (około 3 lat temu); 1x Ban za utrudnianie gry na 3 godziny (około pół roku może rok temu); kilka mutów za toksyczność na chat (na okres 3dni)

Powiedz coś o sobie: Mam na imię Kuba, w kwietniu ukończyłem technikum na profilu technik pojazdów samochodowych gdzie udało mi się zdobyć tytuł technika. Interesuje się motoryzacją, elektroniką, piłką nożną oraz muzyką. W wolnych chwilach spędzam czas na serwerze, będąc zwyczajnym graczem cieszącym się rozgrywką i nie goniącym za majątkiem lub innymi rzeczami. 

Dlaczego ty: Jestem osobą cierpliwą, uczciwą oraz pomocną. Staram się pomagać nowym graczom tłumacząc krok po kroku mechaniki rozgrywki, dając im wskazówki na dalszą grę, czasami proponuje im można powiedzieć współprace zapraszając do organizacji gdzie mają ze mną kontakt praktycznie cały czas. W dodatku można powiedzieć, że od 2 lat jestem liderem w organizacji Spółdzielnia Somsiedzka [S.S] czyli swego czasu jeden z większych organizacji na serwerze. Przez ten czas wiele nauczyłem się o funkcjonowaniu niektórych funkii. Jestem osobą która do każdej sytuacji stara się podejść z chłodną głową, nie podejmując działań zbyt szybko i radzącą sobie ze stresem. Staram się traktować osoby na równi nie zależnie od wykonywanego zawodu lub sytuacji materialnej, w przypadku serwera od posiadanego levelu lub funkii którą sprawuje na serwerze. 

Edited by naimad424
  • Like 3
  • I am for 2

Imie: Patryk

Staż na serwerze :  1888h

Discord: Scaren99#8694

Ilość kar :  0

Powiedz coś o sobie : Witam. Mam na imię Patryk liczę sobie już 23 wiosen, na co dzień pracuję, w wolnym czasie grzebię przy samochodach. Sumiennie wykonuję powierzone mi zadania oraz zawsze staram się robić wszystko jak najlepiej potrafię. Jestem uczciwym i opanowanym człowiekiem, punktualność oraz zaangażowanie to moje główne cechy. Swoje zachowanie oceniam na bardzo dobre. 

Dlaczego ty : Myślę iż idealnie nadaję się na to stanowisko, swoją przygodę z serwerem zacząłem jeszcze na poprzedniej platformie GT-MP jako beta-tester, więc jestem tutaj od samego początku, dlatego też serwer jak i wszystkie mechanizmy znam doskonale. Moją kandydaturę umacnia fakt iż przez ten cały okres nie otrzymałem żadnej kary. Z racji na swój charakter posiadam wysoki poziom kultury osobistej oraz odpowiedzialność dorosłego człowieka. Gwarantuję wyżej wspomniane sumienne oraz rzetelne wykonywanie obowiązków. Na koniec dziękuję za przeczytanie mojej kandydatury.

• I am for 1

Imie: Jakub

staż na serwerze : 3613h

Discord: Kuba50037#2166

Ilość kar : Nie otrzymałem żadnej kary jedynie kilka ostrzeżeń.

Powiedz coś o sobie : Dobry każdy wie jak mam na imię, interesuje się motoryzacją, elektroniką oraz grami komputerowymi. W tym roku skończyłem technikum mechatroniczne, gdzie udało mi się zdobyć tytuł technika oraz zdać maturę. Jestem opanowany, miły, spokojny, pomocny, po prostu jestem sobą i nie lubię udawać kogoś na siłę.

Dlaczego ty : Mam dość duży staż na serwerze; wiem, jak pomagać graczom i lubię to robić (coś podobnego robiłem jako funkcjonariusz lspd); nie dostałem żadnej kary przez ponad 3,6k godzin gry; jestem bardzo cierpliwy i opanowany; chciałby zobaczyć, jak to jest być częścią serwera, że tak powiem od zaplecza i na koniec chciałbym wszystkim życzyć powodzenia!

• Like 5

Imie: Filip

Starz na serwerze : image.png.dcc66c8ef86683cccd6bd7cc4513a2ed.png

Discord: Koska#2330

Ilość kar : 4/5 dokładnie nie pamiętam

Powiedz coś o sobie : Witam mam na imię Filip mam 16 lat większość swojego czasu poświęcam motocyklom oraz samochodom aktualnie jestem w 2 klasie szkoły branżowej mój kierunek to ''Mechanik pojazdów samochodowych''

Dlaczego ty : Ponieważ jestem uprzejmy i miły lubię pomagać graczom nie lubię większych konfliktów.

• Haha 4
  • I am for 3
  • I am against 2

Imie: Jakub

Staż na serwerze :  3820 godzin

Discord: KuBsOn#6539

Ilość kar : Brak

Powiedz coś o sobie : Mam na imię Jakub. Uczęszczam na studia o kierunku informatycznym. Interesuję się pożarnictwem oraz informatyką. Jestem osobą miłą, odpowiedzialną oraz łatwo nawiązującą kontakt z nowo poznanymi osobami. W wolnym czasie lubię grać na serwerze lub spędzać czas w remizie OSP i nabywać nową wiedzę. Pomoc drugiej osobie nie jest mi obca na co dzień jestem gotowy nieść pomoc innemu człowiekowi  jako strażak i nie tylko.

Dlaczego ty : Uważam, że zasługuję na to stanowisko, ponieważ jestem doświadczonym graczem. Mam świadomość, że obowiązki Supporta nie są łatwe i trzeba je traktować na wysokim poziomie. Chciałbym również nieść pomoc nie tylko graczom, ale także pomóc w rozwoju serwera. Nigdy nie zostawiam niczego na ostatnią chwilę, powierzone mi obowiązki staram się wykonać jak najszybciej i starannie. Każdą sprawę staram się załatwić tak, aby obie strony były zadowolone i nie miały do siebie pretensji.

Z poważaniem
KuBsOn7

Edited by KuBsOn7
  • Like 3
  • I am for 3

Imie: Klaudiusz

staż na serwerze : Gram od 21 września 2020 z przerwami, na tę chwilę 459h.

Discord: Camel#3477

Ilość kar : 2 bany (według mnie 1 niesłuszny) i jakieś prawka za taranowanie ekipowe.

Powiedz coś o sobie : Witam. Mam na imię Klaudiusz i mam 20lat, skończyłem szkołę na profilu technik informatyk, na codzień jeżdzę autem i gram w gry bo nie mam nic lepszego do roboty. Staram się nie być toksyczny ale gdy gram w CSa to czasami popłynę. Niestety nie mam dużej ilości godzin spędzonych na serwerze ponieważ lubie pograć w inne gry. Na serwer loguje się codziennie i staram się grać przynajmniej godzinę.

Dlaczego ty : Chciałbym robić coś więcej niż tylko zarabiać pieniądze na serwerze i jeździć bez celu. Chcę się przyczynić do rozwoju serwera poprzez dawanie propozycji na temat nowych rzeczy na serwerze. Mam doświadczenie z serwerów MTA oraz SAMP, tak więc wiem co trzeba robić i jak się zachowywać jako członek administracji serwera.

• I am against 1

Imie: Mikołaj

Starz na serwerze : image.png.0ffcc2e28c5d868cf6e2585162c63468.png

Discord: SantaClaus#7390

Ilość kar :  Jeśli dobrze pamiętam 1 ban (chyba na 3h na początku przygody z serwerem). Od ponad roku żadnego warna itp.

Powiedz coś o sobie : Witam. Jak już wyżej napisałem mam na imię Mikołaj. Zawsze interesowałem się wszystkim, co jest związane z branżą komputerową co za tym idzie również grami, w które lubię pograć w wolnym czasie. Od dłuższego czasu jestem w LSPD na serwerze (za wyjątkiem krótkiej przerwy) co pozwoliło mi poznać wielu graczy na serwerze, a i z większością mam dobry kontakt.

Dlaczego ty : Widząc możliwość dostania się do Supportu, chciałbym spróbować swoich sił. Jeśli miałem tylko możliwość starałem się pomagać innym graczom na serwerze tłumacząc im działanie mechaniki na serwerze. Co może wpłynąć ma pozytywne rozpatrzenie mojego podania? Mam ponad 13 lat doświadczenia w aktywnej obsłudze klienta w tym tzw. trudnego klienta. Tak długi czas w handlu nauczył mnie kreatywnego myślenia i rozwiązywania problemów w jak najszybszy i najprostszy sposób.

• Like 4
  • I am for 5

Imie: Kacper 

staż na serwerze :Screenshot_20220916-064236_FiveLife.thumb.jpg.6c566abedf303920d97f2c2b3d409721.jpg

Discord:karshi#2611

Ilość kar : 0

Powiedz coś o sobie :nazywam się Kacper mam 15 lat lubię jeździć na rowerze i grać w gry

Dlaczego ty : ponieważ jestem miły i chcę spróbować czegoś nowego 

Imie: Maciej

staż na serwerze : 445j

Discord: Bosik.#2137

Ilość kar :  Było kilka, nie pamiętam ile, nie mam jak sprawdzić

Powiedz coś o sobie: Jestem osobą spokojną i opanowaną, aczkolwiek jak ktoś mnie zdenerwuje to potrafię odpowiedzieć dość agresywnie. Uguem umiem współgrać w ekipie, lubię pomagać innym.

Dlaczego ty : Odpowiedź na to pytanie zostawię Wam, Administracjo. Otóż to Wy wybieracie ludzi spośród kandydatów który tu napiszą podanie, nie mogę narzucać swojej racji gdyż to Wy najlepiej będziecie wiedzieć, dlaczego akurat mnie wzięliście xD.

• Like 1
  • Haha 1
  • I am for 1

Imię: Emila

Staż na serwerze: Screenshot_20220923_194119.jpg.21eaf465f4fd8227a6ee490302f4befa.jpg

Discord:  ʕ•ᴥ•ʔM!siA♕ [QUEEN]#3881

Ilość kar:  Miałam 2 ostrzeżenia i jednego muta 

Powiedz coś o sobie:  Jak już wyżej napisałam mam na imię Emila od 18 lat nie mieszkam w Polsce każdy raczej wie ile mam lat  huehue 🙊 Lubię grać w gry komputerowe i spędzam w nich sporo czasu. Na FiveLife gram aktywnie od 12.2019 r. 

Dlaczego ty: A dlaczego by nie?🤪 trzeba próbować wszystkiego 

Pozdrowionka ♥

Edited by Queen
  • Like 6
  • Haha 5
  • I am against 14

• Herwi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...