Serwer demonstarcyjny - błąd połączenia z serwerem?
Rozpoczęty przez xor


Oceń ten temat
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


2 postów w tym temacie
xor
Lamar Davis


Gracz
0
5 postów 1 tematów Dołączył: Kwi 2017
09-06-2017, 22:13 -
#1
Witam witam,
otóż dzisiaj rano śmigałem sobie kapkę na waszym serwerze demonstracyjnym (nawet prawko udało się zrobić) i w sumie nie było żadnego problemu z nim. Wieczorem postanowiłem znowu wbić na serwer i w momencie łączenia widać, że pobiera różne pakiety, po czym ekran przeskakuje już (do chyba) urywku z gry (w sensie nie tego od GTAMP tylko już z serwera) i freezuje się wszystko. Na dole widnieje napis Downloading EndOfStream 100%. Chwilę słychać dźwięki w tle a potem wywala Gta do pulpitu. Nie wiem czy to problem po mojej stronie, gdyż dziś rano wbiłem i w sumie trochę sobie śmigałem nawet po serwerze Grin.
Z góry dzięki za pomoc
Proklin
Administrator


Administrator
49
201 postów 31 tematów Dołączył: Lut 2017
09-06-2017, 23:05 -
#2
Witaj

Przy pracach miewaliśmy podobne problemy, wydaje mi się, że pomagało wejście na jakiś inny serwer lub usunięcie plików resources z katalogu z grą.
Jeśli nie ma graczy na serwerze to zrobię reset, to też czasami pomagało.
Daj znać czy udało się pokonać ten problem Smile

[Obrazek: lexusis200pixelcar.gif]
xor
Lamar Davis


Gracz
0
5 postów 1 tematów Dołączył: Kwi 2017
09-07-2017, 18:18 -
#3
Już śmiga. Nie pokazało mi, że ktoś odpowiedział w temacie dlatego dopiero sprawdziłem, sorka xd



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości