Jak zagrać? Instalacja GT-MP krok po kroku
Rozpoczęty przez ARTRIX


Oceń ten temat
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


7 postów w tym temacie
ARTRIX
Zasłużony


Zasłużony

32
71 postów 31 tematów Dołączył: Lut 2017
31-08-2017, 13:09 -
#1
Witajcie, poniższy poradnik kieruję do nowych graczy.

Aby zagrać w GT-MP potrzebujemy:
Instalacja GT-MP:

1. Pierwszym krokiem będzie udanie się na stronę pobierania klienta GT-MP: Kliknij tutaj, a następnie kliknięcie przycisku "Download".

[Obrazek: 1.png]

2. Po ukończeniu pobierania możemy przejść do procesu instalacji klienta GT-MP.

[Obrazek: 2.png]

[Obrazek: 3.png]

[Obrazek: 4.png]

Wybieramy miejsce instalacji, lub zostawiamy domyślne i przechodzimy do instalacji klikając w przycisk "Install".

[Obrazek: 5.png]

[Obrazek: 6.png]

3. Ostatnim krokiem który nas dzieli od uruchomieniem gry będzie uruchomienie GT-MP (Skrót powinien znajdować się na pulpicie).

Przy pierwszym uruchomieniu klienta GT-MP naszym oczom ukaże się okienko z EULA w którym należy kliknąć "Accept".

[Obrazek: 7.png]

Po uruchomieniu klienta GT-MP przechodzimy do zakładki "Settings" i w polu o nazwie "Display Name" ustawiamy swój Nick.

[Obrazek: 8.png]

Uruchamiamy grę klikając w duży przycisk "LAUNCH".

[Obrazek: 9.png]

Gdy gra się załaduje przechodzimy do zakładki "CONNECT".

[Obrazek: 10.png]

Klikamy "Quick Connect", wpisujemy dane IP, Port oraz hasło (jeśli wymagane).

[Obrazek: 11.png]

U mnie wygląda to tak:

[Obrazek: 20180207224052_1.jpg]

Teraz już pozostało nam tylko kliknąć przycisk "Connect" i możemy się w końcu cieszyć się grą Smile
marodk
Lamar Davis


Gracz
0
3 postów 0 tematów Dołączył: Paż 2017
19-10-2017, 15:39 -
#2
Dzieki przydała sie instrukcja Grin

Karmelowaty*
Lamar Davis


Gracz
0
1 postów 0 tematów Dołączył: Paż 2017
19-10-2017, 16:35 -
#3
Dzięki! Zagram na serwerze!
Mvwk
Tester


Tester

10
63 postów 3 tematów Dołączył: Lip 2017
20-10-2017, 21:49 -
#4
Dałem ci lajka za poświęcenie, widziałem jak pare dni temu edytowałeś ;C 

Ten patcher jest tak łatwy ze to nic skomplikowanego. Ale sie przyda xd

[Obrazek: 0_0.jpg]
Duds0n
Ex Tester


Ex Tester
1
21 postów 0 tematów Dołączył: Paż 2017
25-10-2017, 16:34 -
#5
Dzięki ! Wszystko działa !
Gosciu235
Lamar Davis


Gracz
0
1 postów 0 tematów Dołączył: Gru 2017
30-12-2017, 14:09 -
#6
Dzięki za pomoc Grin
viran4
Lamar Davis


Gracz
0
1 postów 0 tematów Dołączył: Lut 2018
12-02-2018, 19:39 -
#7
Przy wchodzeniu do gry wylacza mi gre. Nie dziala.
MajestiC
Tester


Tester

10
77 postów 8 tematów Dołączył: Wrz 2017
13-02-2018, 01:40 -
#8
Jakiś błąd ci wyskakuje czy cos?
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2018, 01:40 przez MajestiC. Edited 1 time in total.



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości